Οι μετρήσεις τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου χωρίς τα “Αποκαλυπτικά”
Τηλεθέαση

Οι μετρήσεις τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου χωρίς τα “Αποκαλυπτικά”

Οι μετρήσεις τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου χωρίς τα “Αποκαλυπτικά”

Η ανακοίνωση του OPEN την περασμένη Πέμπτη, για τη λήξη της συνεργασίας με το Μένιο Φουρθιώτη, έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Στη θέση της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” προβλήθηκε η εκπομπή “Παιδιά Από Σπίτι”, με την Τζορτζέλα Κόσιαβα. Η εκπομπή που είδαμε το καλοκαίρι στο Epsilon επέστρεψε σε δανεικό για την ώρα πλατό (βγήκε από το πλατό του “Έλα Χαμογέλα”).

Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμέναμε τις τηλεθεάσεις στη μεσημεριανή ζώνη. Άλλαξε κάτι η απουσία της εκπομπής με παρουσιαστή το Μένιο Φουρθιώτη;

Η τηλεθέαση το Σάββατο

Σε ό, τι αφορά τον άμεσο ανταγωνισμό, φαίνεται πως το τοπίο παρέμεινε ίδιο. Έτσι, η “Καλύτερα Δε Γίνεται”, με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού κέρδισε τη μάχη με τηλεθέαση 15,8%. Ακολούθησε το μαγκαζίνο της Σάσας Σταμάτη στο ΣΚΑΙ, Ooh La La! με 10,3%. Η νέα εκπομπή “Παιδιά από σπίτι” στο OPEN, σημείωσε ποσοστό 7,3%.

Για την ιστορία, στην πρώτη θέση, την ίδια ώρα μετάδοσης, βρέθηκαν τα “Φιλαράκια” από το STAR, που από τις 15.25 ως τις 16,30 συγκέντρωσαν ποσοστό τηλεθέασης 17,4%.  Ακολούθησε ο ΑΝΤ1, με την ελληνική ταινία “Η ωραία του κουρέα” και ποσοστό 16%.

Η τηλεθέαση την Κυριακή

Αντίστοιχη η εικόνα στον πίνακα τηλεθέασης και την Κυριακή. Το “Καλύτερα Δε Γίνεται” από τον ALPHA εξασφάλισε το 16,5% των τηλεθεατών ηλικίας 18 ως 54 ετών. Αισθητά μειωμένη ήταν η απόδοση του Ooh La La! που έκλεισε στο 7,7%. Με υποχώρηση και η δεύτερη μέρα των “Παιδιών Από Σπίτι” που σημείωσαν τηλεθέαση 6%.

Κι εδώ, τη μερίδα του λέοντος στους πίνακες της Nielsen κέρδιζε ο ΑΝΤ1 με την ελληνική ταινία “Το Θύμα”, που σημείωσε τηλεθέαση 18,2%. Ικανοποιητική και η θεαματικότητα της εκπομπής αυτοκινήτου “Traction” στο STAR, που κράτησε για τον τηλεοπτικό σταθμό ποσοστό 14%.

Να σημειωθεί πως την τελευταία Κυριακή, η τελευταία όπως αποδείχτηκε εκπομπή “Αποκαλυπτικά” είχε συγκεντρώσει ποσοστό 7,4%.