Τηλεθέαση Σαββάτου: Η πρωινή και βραδινή κυριαρχία του Νίκου Μάνεση και η “ενημερωτική” Τατιάνα Στεφανίδου
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Σαββάτου: Η πρωινή και βραδινή κυριαρχία του Νίκου Μάνεση και η “ενημερωτική” Τατιάνα Στεφανίδου

Τηλεθέαση Σαββάτου: Η πρωινή και βραδινή κυριαρχία του Νίκου Μάνεση και η “ενημερωτική” Τατιάνα Στεφανίδου

Οι ειδησεογραφικές εκπομπές ήταν αυτές που κέντρισαν το ενδιαφέρον του δυναμικού κοινού (18-54)

ΑΝΤ1

Με πολύ καλό ποσοστό ξεκίνησαν το Σάββατο οι “Πρωινοί τύποι” (18,3%), στον αντίποδα όμως, η εκπομπή υγείας του καναλιού απέσπασε μόλις 5,8%. Στο 9,1% το Food ‘n’ Friends, στο 10,9% η απογευματινή επανάληψη του “Μην ψαρώνεις” και στο 9,6% η προβολή της ελληνικής ταινίας “Μαριχουάνα στοπ” στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,9%

ALPHA

Ενισχυμένο το κανάλι που για ακόμη ένα Σάββατο βρήκε τον πρωινό  Νίκο Μάνεση στο 26,7%, το “Καλύτερα δε γίνεται” στο 16,6%, το Kitchen Lab στο 17,4% ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων πέρασε με άνεση μπροστά  από όλα τα δελτία ειδήσεων με 25.1%. Στο 14,1% η ελληνική ταινία “Η καφετζού” που προβλήθηκε στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 14,9%

STAR

Xλιαρό όπως πάντα το Σάββατο για το κανάλι, που δεν διαθέτει ενημερωτικό κομμάτι τα Σαββατοκύριακα, ούτε και τώρα που η επικαιρότητα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Αντλεί όμως ποσοστά -για να μην πέφτει κάτω από 10%- από τον ψυχαγωγικό τομέα και κυρίως τις απογευματινές επαναλήψεις σειρών (10,6% τα “Φιλαράκια” και 10,9% το Two and a half men) και τις ταινίες όπως το “Αρχηγός από κούνια” που πήρε 15,5% στην prime time ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων απέσπασε μόλις 9,9%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,8%

ΣΚΑΪ

Στο 10,3% έμεινε ο Γιώργος Αυτιάς παρά την καλή δυναμική του καναλιού όλη την εβδομάδα στο δυναμικό κοινό. Στο 10,5% και τα “Ακραία φαινόμενα” ενώ αντίθετα 20,1% έκανε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Ανεβασμένα και τα ποσοστά της ενημερωτικής -για τις ανάγκες του κορονοϊού- Τατιάνας Στεφανίδου (11,1%), στο 10,4% ο “Αδύναμος Κρίκος” ενώ πολύ καλό ήταν το ποσοστό του βραδινού δελτίου ειδήσεων (18,1%) που πρώτευσε στη ζώνη του. Στο 13,5% η επανάληψη του ” Στην υγειά μας” με την Πάολα που προβλήθηκε στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12,5%

OPEN

Mε 19,3% κυριάρχησε στην πρωινή ζώνη η Φαίη Μαυραγάνη, στο 10,3% το “Έλα, Χαμογέλα” και στο 10,2% το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ενώ ένα 10,8% απέσπασε η ανεπανάληπτη “Θεία από το Σικάγο” στην prime time και 11,1% η επόμενη ελληνική ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,4%