Τηλεθέαση: Το ποσοστό του Μουτσινά, η “επέλαση” του GNTM και η σειρά που ξεχώρισε
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Το ποσοστό του Μουτσινά, η “επέλαση” του GNTM και η σειρά που ξεχώρισε

Τηλεθέαση: Το ποσοστό του Μουτσινά, η “επέλαση” του GNTM και η σειρά που ξεχώρισε

Τo bootcamp του GNTM έφερε ακόμα πιο πλατιά χαμόγελα στο Star αφού ανέβασε κι άλλο το ποσοστό τηλεθέασης και το “εκτίναξε” στο νεανικό κοινό.

Από τους κερδισμένους της μέρας ήταν σίγουρα η… κανονική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά που τον έφερε πρώτο στη ζώνη του ενώ κάθε λόγο να χαίρονται έχουν οι συντελεστές του “Γυναίκα χωρίς όνομα” αφού αποσπά υψηλά ποσοστά διατηρώντας τις δυνάμεις του και τη νέα σεζόν.

ANT1

Πολύ καλή μέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη (26,7%) που έδωσε ένα εξαιρετικό lead in στη Φαίη Σκορδά που ανέβασε το ποσοστό της (20,8%) χαρίζοντάς της την πρωτιά.

Η “Γυναίκα χωρίς όνομα” φαίνεται να παγιώνει τα ψηλά ποσοστά της στην απογευματινή ζώνη (23,8% για χθες).

Καλό ποσοστό (19%) για το “Πέτα τη φριτέζα” παρά τον ανταγωνισμό.

Alpha

“Xαμηλές” ήταν οι “πτήσεις” των προγραμμάτων του σταθμού.

Το καλύτερο ποσοστό κατέγραψε το “Έλα στη θέση μου” με 19,1% και ακολουθεί το “Έρωτας μετά” με 17%. Είναι χαρακτηριστική η απήχηση της συγκεκριμένης σειράς στο γυναικείο κοινό 45-54 όπου κατέγραψε ποσοστό 25,7%.

Star

Το GNTM απογείωσε το ποσοστό του που ξεπέρασε το 30% (30,3%) που μαζί με το Shopping Star (22,7%) είναι τα “δυνατά χαρτιά” του καναλιού.

Το ριάλιτι μόδας μάλιστα κατέγραψε ένα εντυπωσιακό 66,8% στο γυναικείο κοινό 18-24.

ΣΚΑΪ

Το ντουέτο του “Σήμερα” εξακολουθεί να φέρνει ψηλά ποσοστά στο κανάλι (23,5%) παρά το προβάδισμα του Γιώργου Παπαδάκη.

Καλό ποσοστό πήρε και ο Γιώργος Λιάγκας για το “Μεσημέρι” (17,1%) που είδε όμως μια μικρή αύξηση και σε αυτό του απογευματινού του τηλεπαιχνιδιού (Guess My Age-12,7%).

Ο μεγάλος νικητής ήταν σίγουρα ο Νίκος Μουτσινάς που πέρασε μπροστά από όλους στη ζώνη του με 24,4% και ένα εντυπωσιακό 40,7% στις γυναίκες ηλικίας 18-24.

Η πρεμιέρα της σειράς “Θα γίνει της πολυκατοικίας” μάλλον δε φαίνεται να απέφερε τα αναμενόμενα αφού έκλεισε στο 14,2% ενώ χαμηλά κινούνται και οι “8 λέξεις” (11,4%), μπροστά στα σαρωτικά νούμερα του GNTM.

Open

Διατηρεί το υψηλό ποσοστό της η Κατερίνα Καινούργιου αφού και χθες έκανε 18,4%. Μάλιστα καταγράφει ποσοστό 25,1% στο κοινό 18-24 των ανδρών και 24,8 % στο γυναικείο κοινό 25-44.

Το X Factor επίσης καταγράφει διψήφιο ποσοστό στην επανάληψή του, κάτι που δείχνει τη δυναμική του προγράμματος.

Νικητής στην τηλεθέαση ημέρας ήταν το Star με 18,8% και ακολουθούν: ΑΝΤ1 (17,1%), ο ΣΚΑΪ (14%), ο Alpha (12,4%) και το Open (8%).