Total Blackout: Πρεμιέρα στο απόλυτο…. φως! Κατέκτησαν το κοινό ο Αναστάσιος Ράμμος και οι special καλεσμένοι του!
Τηλεθέαση

Total Blackout: Πρεμιέρα στο απόλυτο…. φως! Κατέκτησαν το κοινό ο Αναστάσιος Ράμμος και οι special καλεσμένοι του!

Total Blackout: Πρεμιέρα στο απόλυτο…. φως! Κατέκτησαν το κοινό ο Αναστάσιος Ράμμος και οι special καλεσμένοι του!

Πρεμιέρα έκανε το νέο παιχνίδι του Alpha -σε παραγωγή της Barking Well Media- Total Blackout και μάλιστα με το δεξί.

Ο Αναστάσιος Ράμμος τράβηξε την… πρίζα και άφησε στο σκοτάδι τα 4 ζευγάρια των διάσημων καλεσμένων του σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει αλλά του πάει γάντι!

Στην πρεμιέρα της εκπομπής ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Κατερίνα Λένη, η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς και ο Θανάσης Πασσά με την Ελένη Βουλγαράκη μπήκαν στα πιο βαθιά σκοτάδια, αντιμετώπισαν τους φόβους τους αλλά πάνω από όλα πρόσφεραν άφθονο γέλιο στο κοινό.

Τελικά πιο τoλμηρός και έτοιμος για όλα αποδείχτηκε ο Μαυρίκιος με την Ιλάειρα που ήταν και οι νικητές.  Το ζευγάρι κέρδισε το ποσό των 3.000€ και τα έσοδα θα διατεθούν στους «Γιατρούς του Κόσμου».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα επεισόδια που διαγωνίζονται celebrities, τα χρηματικά έπαθλα θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

To hashtag της εκπομπής μπήκε πολύ γρήγορα στην πρώτη τριάδα των trends του Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν θετικά και την παρουσία των παικτών αλλά και αυτή του παρουσιαστή.

To πιο… OMG παιχνίδι μπαίνει στο τηλεοπτικό καλεντάρι πλέον κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 22.40.

Μάλιστα την Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 22:40, ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, ο Περικλής Κονδυλάτος με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τον Δημήτρη Πανόπουλο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, είναι οι επόμενοι που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στο απόλυτο σκοτάδι!

Πώς αποτυπώθηκε η επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης;

Το Total Blackout κοντραρίστηκε με το Survivor και ομολογουμένως κατάφερε ακόμα και να το εκθρονίσει σε τέταρτο περνώντας μπροστά με 20% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Στην πρεμιέρα του, το νέο παιχνίδι του Alpha συγκέντρωσε υψηλά νούμερα τόσο στο δυναμικό όσο και στα επιμέρους ηλικιακά κοινά με τους άνδρες 25-44 να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτό καθώς και οι ηλικίες 25-44 που χάρισαν υψηλά ποσοστά στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα:

Δυναμικό κοινό 18-54: 14,9% με υψηλότερο τέταρτο στο 20%

15-44: 16,9% με υψηλότερο τέταρτο στο 22,6%

25-44: 17,7% με υψηλότερο τέταρτο στο 23,4%

35-54: 15,3% με υψηλότερο τέταρτο στο 20,4%

Άνδρες 25-44: 20,9% με υψηλότερο τέταρτο στο 28%

Γυναίκες 25-44: 15,5% με υψηλότερο τέταρτο στο 20,5%