Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στη «μάχη» τηλεθέασης του Σαββάτου
Τηλεθέαση

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στη «μάχη» τηλεθέασης του Σαββάτου

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στη «μάχη» τηλεθέασης του Σαββάτου

Αναμφισβήτητα η χθεσινή μέρα, όπως διαμορφώθηκε στους πίνακες τηλεθέασης, ανήκει στον Alpha αφού στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας οι εκπομπές του σταθμού του χάρισαν πρωτιές την πρώτη θέση.

Η εκπομπή του Νίκου Μάνεση μετά το τέλος και της ισχυρής του αντιπάλου την φετινή σεζόν, Σίσσυ Χρηστίδου, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση με ποσοστά που κινήθηκαν έως και 24,1% με μέσο όρο 20,4%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολύ πρωινή ζώνη έχει κατακτηθεί από την Φαίη Μαυραγάνη, που και φέτος καλπάζει στους πίνακες τηλεθέασης, έτσι και χθες έφτασε μέχρι και το 35,6% με μέσο όρο το 18%, αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό.

Ενδεικτικά ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ την ίδια ώρα έκανε μέσο όρο 10,5% με τις άλλες ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ και του MEGA να ακολουθούν με μονοψήφια ποσοστά.

Τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου ανήκουν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αφού και χθες μια μέρα πριν το φινάλε για την σεζόν το τηλεοπτικό κοινό της χάρισε μέσο όρο 14,8% ενώ η εκπομπή «Σου Κου Family» των Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ έκαναν μέσο όρο 7,4%.

Κυρίαρχος της βραδινής ζώνης του Σαββάτου η «Τέλεια Απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Το τηλεπαιχνίδι δράσης κατέκτησε και εχθές την κορυφή στην prime time ζώνη με ποσοστά που κινήθηκαν κοντά στο 18% και έκανε μέσο όρο 14,9%.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το τηλεπαιχνίδι παραγωγής της Barking Well του Νίκου Κοκλώνη μοιάζει άτρωτο απέναντι στον ανταγωνισμό, αφού σε όποια ώρα και μέρα μεταδοθεί, αντιστέκεται στον ανταγωνισμό κερδίζοντας υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης.