Τζανέ: Απαρηγόρητος ο πατέρας του TikToker – «Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα»
Τηλεόραση

Τζανέ: Απαρηγόρητος ο πατέρας του TikToker – «Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα»

Τζανέ: Απαρηγόρητος ο πατέρας του TikToker – «Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα»

Όσα δήλωσε ο πατέρας του στο Live News

Θλίψη και σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο γνωστός TikToker, Τζανέ, έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ιταλία.

Οι φίλοι του που είχαν πάει μαζί για να εξερευνήσουν το χωριό – φάντασμα της Ιταλίας μέσα από βίντεο περιέγραψαν τα όσα συνέβησαν.

«Κάνουμε αυτό το βίντεο για να σας ενημερώσουμε για το τι πραγματικά συνέβη την περασμένη βδομάδα. Τέσσερα άτομα ξεκινήσαμε για να πάμε στη Νότια Ιταλία με σκοπό να εξερευνήσουμε εγκαταλελειμμένα χωριά. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οτιδήποτε ακραίο. Φτάσαμε στον προορισμό μας όσο είχε φυσικό φως και αποφασίσαμε να πάμε στο χωριό Roghudi Vecchio.

Είχαμε μαζί μας τα πάντα από εξοπλισμό. Αφού περιπλανηθήκαμε για λίγο στους δρόμους, μπήκαμε σε ένα από τα σπίτια. Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρυσα ένα μπαλκόνι μπροστά μου, το οποίο δεν είχε ούτε κάγκελα, ούτε τίποτα.

Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα είδα τον Tzane… Δεν κοιτούσε κάτω. Πάτησε το δεξί του πόδι στο τσιμέντο και το αριστερό απλά έφυγε στο κενό, με μένα να το βλέπω όλο live, χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος», είπε μεταξύ άλλων ο Chris Κόγιας.

Ο πατέρας του Τζάνε μίλησε στο Live News και αναφέρθηκε στο πώς έμαθε για τον γιο του τονίζοντας ότι είναι συντετριμμένος με ό,τι συνέβη.

«Είμαι συντετριμμένος από τον χαμό του παιδιού μου, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, πως έχασε τη ζωή του. Μου είπαν ότι έπεσε από μια σκάλα. Ο γιος μου έμενε 15 χρόνια στην Ελλάδα. Ήξερα ότι είναι ένας γνωστός TikToker. Πίστευα ότι στην Ιταλία είχε πάει ως τουρίστας, όπως συνήθιζε να πηγαίνει και σε άλλα μέρη. Προφανώς ανησυχούσα πολύ, όταν έκανε επικίνδυνα βίντεο. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει στην Γεωργία τις επόμενες μέρες».

Διαβάστε επίσης

Τζανέ: Έτσι σκοτώθηκε ο TikToker