Τζένη Καζάκου: «Η Γεωργία θα μάθει τι έχει κάνει ο Πάρης στην Αμαλία και…»
Τηλεόραση

Τζένη Καζάκου: «Η Γεωργία θα μάθει τι έχει κάνει ο Πάρης στην Αμαλία και…»

Τζένη Καζάκου: «Η Γεωργία θα μάθει τι έχει κάνει ο Πάρης στην Αμαλία και…»

Η ηθοποιός του Παράδεισου των κυριών αποκαλύπτει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Τζένη Καζάκου, η Γεωργία από τον Παράδεισο των κυριών, μίλησε στη Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για τον ρόλο στη σειρά, τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη και για το αν θα μεγάλωνε μόνη της ένα παιδί.

«Η Γεωργία θα ήθελε ιδανικά να μεγαλώσει μαζί με τον Πάρη το παιδί της. Θα μάθει όμως τι έχει κάνει ο Πάρης στην Αμαλία και θα δούμε αν θα συνεχίσει να είναι μαζί του ή όχι. Θα δούμε όλα τα στάδια της σχέσης που θα περάσουν».

Όπως εξηγεί, για όλους τους ρόλους που έχει υποδυθεί έχει περάσει από κάστινγκ.

«Σε αυτά που με έχετε δει ήταν θετική απάντηση και σε άλλα δεν ήταν. Σε κάθε δουλειά ψάχνουν συγκεκριμένα άτομα οπότε δεν το βρίσκω υποτιμητικό».

«Υπάρχουν οι άνθρωποι που θα με συγκρίνουν και άλλοι που με βλέπουν ως Τζένη, δεν μπορώ να κάνω κάτι» είπε για την Τζένη Καρέζη.

«Είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχω κάνει μέχρι τώρα» είπε για τον ρόλο της στην ταινία Καπετάν Μιχάλης.

«Είμαι καλά. Δεν θα κρυφτώ για τις επιλογές μου αλλά δεν θα βγω να το φωνάξω κιόλας. Δεν θα το αρνηθώ αλλά ούτε θα το ανεβάζω και να το τρέχω. Θα μπορούσα να μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί ειδικά αν ήμουν ανεξάρτητη οικονομικά» είπε.

«Μου ήταν άβολο όταν έγιναν οι Συμπέθεροι γιατί δεν είχα συνηθίσει να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη» είπε. «Με τον Ντάνιελ ήμαστε φίλοι» είπε απαντώντας για το αν ήταν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου.