Τζένη Θεωνά: «Δεν είναι το ζητούμενο να βγει είδηση στις “Μαμά-δες”»
Τηλεόραση

Τζένη Θεωνά: «Δεν είναι το ζητούμενο να βγει είδηση στις “Μαμά-δες”»

Τζένη Θεωνά: «Δεν είναι το ζητούμενο να βγει είδηση στις “Μαμά-δες”»

Η εμπειρία της στην παρουσίαση και ο ρόλος της στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ

Πρεμιέρα είχαν στην ΕΡΤ η Κωνσταντίνα Κομμάτα με τον Μιχάλη στη νέα εκπομπή «ΕΡΤ Backstage» παρουσιάζοντας οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά αφιερώματα.

Ποδαρικό στην εκπομπή έκανε η Τζένη Θεωνά η οποία μοιράστηκε τα συναισθήματά της για τις «Μαμά-δες» ενώ μίλησε και για τον ρόλο της ως «Πέρσα» στο «Κάνε ότι κοιμάσαι».

 Η εμπειρία της στις «Μαμά-δες»

«Με έκανε πολύ πιο ενημερωμένη και καλύτερο άνθρωπο η εκπομπή. Ήξερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Έχει τύχει να έρθει καλεσμένη ου ξέρω ότι είναι έκυος και δεν το λέει στην εκπομπή και φυσικά δεν ρωτήσαμε. Δεν είναι το ζητούμενο για εμένα να βγει είδηση».

«Ανέλαβα την εκπομπή χωρίς καμία προσδοκία και με μία μεγάλη σιγουριά για το πρότζεκτ».

«Αυτό που με αγγίζει είναι ο πώς πως φωτίζει ο κάθε γονιός την εμπειρία είναι συγκινητικό. Μου έκανε φοβερή εντύπωση όταν ο Χάρης Τζωρτζάκης ήρθε και περιέγραφε πολύ δύσκολα περιστατικά αλλά την ίδια στιγμή γελούσε κιόλας, ήταν ένας κλαυσίγελος».

Ο ρόλος της στο Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ

«Ο γιος μου μού κρατούσε τα λόγια μου στη σειρά. Νιώθω πανευτυχής που βρίσκομαι στη σειρά. Μετά τα “Καλύτερά μας χρόνια” ήταν μεγάλη η πρόκληση για το “Κάνε ότι κοιμάσαι”. Ο ρόλος μου είναι κομβικότατος».