Τζένη Θεωνά: «Είχα αδιανόητο άγχος στο Κάνε ότι κοιμάσαι II. Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή»
Τηλεόραση

Τζένη Θεωνά: «Είχα αδιανόητο άγχος στο Κάνε ότι κοιμάσαι II. Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή»

Τζένη Θεωνά: «Είχα αδιανόητο άγχος στο Κάνε ότι κοιμάσαι II. Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή»

Μετά την επιτυχημένη σειρά, Τα Καλύτερά μας χρόνια, επιστρέφει με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο στο Κάνε ότι κοιμάσαι II

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Τζένη Θεωνά και μίλησε τόσο για τη συμμετοχή της στο Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός μετά την επιτυχημένη σειρά, Τα Καλύτερά μας χρόνια, επιστρέφει με έναν μυστηριώδη ρόλο στο Αλεξανδρικό Κολλέγιο και η σύνδεσή της τόσο με τον Λυκειάρχη όσο και με τον γυμναστή που δολοφονήθηκε δεν είναι ξεκάθαρη.

«Δεν μπορώ να περιγράψω την αγωνία μου ξεκινώντας, είχα αδιανόητο άγχος και στρες. Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή από το προηγούμενο πρότζεκτ, να βρω έναν νέο χαρακτήρα, έναν νέο κώδικα.

Έγινε ένα μαγικό το καλοκαίρι. Όταν τελείωσε το σχολείο του Αρίωνα κι ο Δήμος έλειπε σε περιοδεία, τον πήγαμε στη γιαγιά του και μπορούσα να ασχοληθώ, έκανα μια βουτιά και διάβαζα.

Έδωσα την υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα αφιερώνω στη δουλειά που έχω ανάγκη. Δεν θα αφήσω μια σκηνή να φύγει έτσι. Θέλω να είμαι απόλυτα δοσμένη και το απολαμβάνω.

Δουλεύω όταν αγχώνομαι. Περνώντας τα χρόνια είναι πιο εσωτερικό, δεν το εξωτερικεύω, δεν φαίνεται. Είναι μια εσωτερική διαδικασία και το καταπολεμώ όσο δουλεύω και κλείνομαι και συγκεντρώνομαι.

Είναι συλλογική δουλειά, παίρνω feedback και από τους σκηνοθέτες».

«Τώρα που μπήκα στην τάξη στη σειρά μου άρεσε να είσαι κομμάτι των νέων, να σου λένε τα μυστικά, να τους στηρίξεις. Εγώ στο σχολείο ήμουν απουσιολόγος.

Ήμουν αριστούχος και βαθμοθήρας. Η αδελφή μου ήταν πολύ καλή μαθήτρια οπότε πήρα αυτό το πρότυπο και δεν αμφισβήτησα ποτέ ότι το καλό παιδί θα έπρεπε να είναι και καλή μαθήτρια.

Θεωρώ εκ των υστέρων ότι με επηρέασε αλλά μου άφησε και μια παρακαταθήκη χρήσιμη. Μια μεθοδικότητα, μπορώ να το αναλύσω και να θα το παρατηρήσω και στο παιδί μου κατά πόσο του το προβάλλω εγώ ή όχι».

«Δεν είμαι φιλόδοξη αλλά μεγαλώνοντας ή επειδή καταπιέστηκα ή επειδή είναι ο χαρακτήρας μου είμαι πιο ταπεινή, πιο ήρεμη. Δεν έχω ψευδαίσθηση θριάμβου.

Έχω περάσει πολλά χρόνια το εσωτερικό μου αυτομαστίγωμα. Το κεφάλι μου έλεγε “δεν είσαι καλή”. Νιώθω ότι είμαι σε καλό σημείο σε σχέση με δύο χρόνια πριν, που είχαν γίνει πολλές αλλαγές και είχα ζοριστεί πολύ.

Πλέον επιβραβεύω τον εαυτό μου και νιώθω πιο ήρεμη και ήσυχη από ποτέ. Μεγαλώνω, ωριμάζω και βλέπω πολύ αποτέλεσμα και στη σχέση μου με το παιδί. Όσο είναι ήρεμος και χαρούμενος και υγιής ψυχικά είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Τι θα δούμε στο αποψινό (18/9) επεισόδιο του Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ;

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ, επεισόδιο 3, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21:45

Ο Νικόλας αποφασίζει να δεχτεί την πρόσκληση και να δουλέψει για το ιδιωτικό σχολείο, έχοντας παράλληλα στόχο να μάθει τι ήταν αυτό που προσπάθησε να του αποκαλύψει ο νεκρός καθηγητής στη δεξίωση. Έχει, όμως, έναν όρο. Να προσλάβουν έναν πρώην μαθητή του ως υπάλληλο στο κυλικείο.

Η Αστυνομία ανακαλύπτει ποιος μαθητής τράβηξε το βίντεο της συζύγου του διευθυντή με τον νεκρό καθηγητή. Το πρόβλημα του Ίσσαρη τώρα, πέρα από την πίεση που δέχεται από την προϊσταμένη του, είναι οι φήμες ότι μια μαθήτρια του Κολλεγίου είχε ερωτικές σχέσεις με τον νεκρό γυμναστή.

Οι εκλεκτοί μαθητές του σχολείου, ο Γιώργος και ο Σταύρος, μοιάζουν να έχουν κάποιο μυστικό που κανείς δεν θα ήθελε να διαρρεύσει. Ποιος από τους δύο παγίδευσε ποιον; Ποιοι άλλοι μαθητές επηρεάζονται από τη συμπεριφορά των δύο; Ποια είναι η μαθήτρια που είχε σχέση με τους μαθητές που αποβλήθηκαν την προηγούμενη χρονιά για διακίνηση και που τους είχε πουλήσει ένα πρόγραμμα για να χακάρουν κάμερες και κινητά;

Η Αστυνομία προσπαθεί να εξηγήσει γιατί ο διευθυντής του σχολείου να πληρώσει στον εκβιαστή ένα μεγάλο ποσό για να μην κυκλοφορήσει το βίντεο με τη σύζυγό του και αν γνώριζε ο ίδιος ότι η Δέσποινα δεν είχε καμία ερωτική επαφή με τον γυμναστή.

Η Χρύσα προσπαθεί να εξιχνιάσει τις παρασκηνιακές σχέσεις της διεύθυνσης του σχολείου με τον καθηγητή, και υποπτεύεται ότι το θύμα ήταν μπλεγμένο με κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Ο Νικόλας αποκτάει στην αίθουσα τους πρώτους θαυμαστές αλλά και εχθρούς. Το πιο επικίνδυνο μυστικό, όμως, θα αποκαλυφθεί από τον αδελφικό του φίλο, τον Κάσδαγλη. Τι προσπαθούσε να του πει, όταν τον παρακαλούσε να δουλέψουν κι οι δύο στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο;

Διαβάστε επίσης

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (3ο – 4ο);