Τζένη Θεωνά: «Μου πήρε ένα διάστημα να συνειδητοποιήσω ότι δεν έχω μέσα μου τον γιο μου»
Τηλεόραση

Τζένη Θεωνά: «Μου πήρε ένα διάστημα να συνειδητοποιήσω ότι δεν έχω μέσα μου τον γιο μου»

Τζένη Θεωνά: «Μου πήρε ένα διάστημα να συνειδητοποιήσω ότι δεν έχω μέσα μου τον γιο μου»

Η Τζένη Θεωνά σε μια εφ'ολης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Η Τζένη Θεωνά μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, την μητρότητα και τον σύντροφο της Δήμο Αναστασιάδη και επαγγελματικές προτάσεις.

Στην ερώτηση για την απόψή της για τα ομόφυλα ζευγάρια, είπε:

«Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται ένα ασφαλές και σταθερό πλαίσιο και αγάπη που θα του δίνεται σταθερά και με συνέπεια είτε είναι μπαμπάς-μαμά, δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες».

Για την μητρότητα και πως εκείνη τη βίωσε πριν και μετά την γέννηση του παιδιού της:

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι ήμουν έγκυος, ήμουν φοβερά ήρεμη και χαρούμενη. Ήταν ένα μικρό σοκ όταν γέννησα και το πλάσμα βγήκε από μέσα μου. Ένιωθα ότι κάτι μου λείπει μετά. Ήταν η πιο πυκνή στιγμή ύπαρξης το να τον εμπεριέχω. Μου πήρε ένα διάστημα να συνειδητοποιήσω ότι δεν τον έχω μέσα μου».

Για τον σύντροφο της Δήμο Αναστασιάδη, ανέφερε:

«Όταν ανακοίνωσα στον Δήμο την εγκυμοσύνη μου, μου είπε ”στείλε μου μια φωτογραφία να δω πώς είσαι”, προφανώς δεν είχε αλλάξει τίποτα. Ο Δήμος σαν γονιός είναι μπαμπάς-παιδί κοντά του. Εκτιμώ το γεγονός ότι κάνει το όνειρο του πραγματικότητα στα επαγγελματικά του με φοβερό ήθος, είναι ζηλευτό».

Για τις εκπομπές που παρουσιάζουν ηθοποιοί και για το ενδεχόμενο να μπει στην πρωινή ζώνη, είπε:

«Δεν μπορώ αυτές τις γενικές συζητήσεις για τις εκπομπές, ας κριθεί ο καθένας κατά περίπτωση. Ας αξιολογήσουμε τον καθένα για αυτό που κάνει. Μου είχε γίνει πρόταση για πρωινό αλλά δεν μου ταίριαζε και την απέρριψα. Τώρα θα το δοκίμαζα με μια ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε. Με τον Δήμο δεν θα έκανα εκπομπή, θα μου φαινόταν σαν να έρχεται η σχέση στο επίκεντρο και όχι το επάγγελμα».

«Με έχουν φωτογραφίσει και έχουν παραβιάσει την προσωπικό μου χώρο, είπα ”Χριστέ μου γιατί με βγάζουν έτσι όπως είμαι τώρα…”, ένιωσα απόγνωση».

Δείτε όλη τη συνέντευξη: