Τζωρτζίνα Λιώση: «Μετά το Μάτι, παθαίνω κρίσεις πανικού, παλεύω να το ξεπεράσω»
Τηλεόραση

Τζωρτζίνα Λιώση: «Μετά το Μάτι, παθαίνω κρίσεις πανικού, παλεύω να το ξεπεράσω»

Τζωρτζίνα Λιώση: «Μετά το Μάτι, παθαίνω κρίσεις πανικού, παλεύω να το ξεπεράσω»

Η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 10 χρόνια ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της

Η Τζωρτζίνα Λιώση μίλησε στην κάμερα της Super Kατερίνας και τον Γιάννη Πουλόπουλο για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά Ο γιατρός.

«Υπάρχει μια τρυφερή σχέση μεταξύ της Δανάης και του Μιχάλη και θα τη δούμε να μεγαλώνει και να ανθίζει.

Είναι σε μια διαδικασία επούλωσης σε σχέση με το πόσο τραυματική υπήρξε η σχέση με τη μαμά της.

Νομίζω επεισόδιο το επεισόδιο και μέσα από τους ασθενείς γεμίζει τα κενά ο Ανδρέας και πιάνει το νήμα της ζωής του.

Επειδή το Ταμάμ ήταν μια πολύ ωραία δουλειά, προτίμησα να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και τα αγαπώ. Έτσι ήρθε ο Γιατρός, σχεδόν 10 χρόνια μετά.

Έχουν υπάρξει περίοδοι δυσκολότερες για μένα οικονομικά. Στο θέατρο επιλέγω να κάνω πράγματα που έχουν νόημα να ακουστούν.

«Ήταν μια επιλογή να κάνουμε για γιορτή για εμάς και τους αγαπημένους μας, δεν ήταν αυτό που ορίζεται ως γάμος. Δεν έχουμε κάνει ούτε πολιτικό ούτε θρησκευτικό γάμο. Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους» είπε για τον σύντροφό της Ντένη Μακρή και τη γιορτή που έκαναν και θεωρήθηκε γάμος.

Μιλώντας για το Μάτι όπου βρίσκεται το πατρικό της και όπου μεγάλωσε. εξήγησε ότι δεν τους έχει δοθεί αποζημίωση για το σπίτι τους που κάηκε καθώς θεωρήθηκε δασική περιοχή. «Το σπίτι δεν ορίζεται από τα τούβλα. Από την πρώτη μέρα έκανα ό,τι μπορώ να ξανανθίσει ο κήπος. Είναι πολύ δύσκολο να ξαναγυρίσεις εκεί. Πέρσι το καλοκαίρι καταφέραμε να φτιάξουμε ένα σπίτι να μένουμε χωρίς βοήθεια. Κάθε καλοκαίρι με την πρώτη ζέστη ξυπνάω και δεν μπορώ να αναπνεύσω, παθαίνω κρίσεις πανικού, κάνω ψυχοθεραπεία, παλεύω να το ξεπεράσω».