Τζόυς Ευείδη: «Ξυπνούσα το πρωί, έπινα καφέ, έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα»
Τηλεόραση

Τζόυς Ευείδη: «Ξυπνούσα το πρωί, έπινα καφέ, έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα»

Τζόυς Ευείδη: «Ξυπνούσα το πρωί, έπινα καφέ, έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα»

«Στο Ρετιρέ έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου»

Η Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τις Ψυχολογίες του Γιώργου Κρικοριάν. Μεταξύ άλλων μίλησε για πράγματα που την εκνευρίζουν, την παιδική της ηλικία, τον έρωτα, γούρια και φόβους και παρασκηνιακές στιγμές στην πορεία της καριέρας της.

Αναφερόμενη σε πράγματα που την εκνευρίζουν και την παιδική της ηλικία, ανέφερε:

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να με φέρουν στα όριά μου. Με εκνευρίζει η αγένεια, περπατάς στον δρόμο και σου φωνάζει κάποιος, ”γεια σου ρε Ευειδή, γέρασες και εσύ”. Τις προάλλες ένας ταξιτζής μου είπε ”καλά εσύ μεγάλωσες πάρα πολύ”».

«Γεννήθηκα στον Καναδά και μεγάλωσα στην Νέα Σμύρνη, εκεί είναι το “χωριό” μου. Δεν έχω πάει ποτέ Καναδά, μόνο γεννήθηκα εκεί. Έχω ακόμη την υπηκοότητα».

Για τον έρωτα, τα γούρια και τους φόβους της, ανέφερε:

«Για εμένα ο έρωτας είναι κάτι πάρα πολύ κουραστικό, ψυχοφθόρο και σπαταλημένη ενέργεια. Πολλή ταλαιπωρία ρε παιδί μου… Μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος, που δεν το ήξερα. Οι φίλοι μου με ξέρουν και μου λένε ”πάλι έπαθες το εξαφανιζόλ”, είναι αυτό που χάνομαι από το σύμπαν.

Στον έρωτα έκανα ό,τι μου ερχόταν στο κεφάλι. Ήθελα πάντα τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο με τον οποίο θα φρίκαρε η μάνα μου περισσότερο. Δεν έχω ντραπεί ποτέ για τίποτα, δεν έχω κάνει ποτέ κατινιά. Με έχει προσεγγίσει σύντροφος φίλης μου και ήταν και ωραίος. Μου φάνηκε ”σίχαμα”, εννοείται πως της το είπα μετά. Με έχει φλερτάρει ένας άνδρας πίνοντας σαμπάνια στην καουμπόικη μπότα μου».

«Το γούρι μου για τις πρεμιέρες είναι που φοράω τις βέρες των γονιών μου, τις φοράω πάντα σε όλα τα έργα αλλά και στη ζωή. Δεν κάνω πρεμιέρα χωρίς τα δαχτυλίδια μου. Ο μέγας μου τρόμος είναι ότι θα ξεχάσω τα λόγια μου στην παράσταση. Δεν το έχω πάθει ακόμη αλλά ζω με τον τρόμο μην το πάθω».

Επίσης αναφέρθηκε σε παρασκηνιακές στιγμές στην πορεία της καριέρας της, τι είπε:

«Θυμάμαι πιτσιρίκι τότε στο Ρετιρέ, έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου. Ο Δαλιανίδης ήθελε να λέμε τα λόγια μας όπως τα έγραψε. Άφηνε μια σχετική ελευθερία σε εμένα και στην Έλντα, για να λέμε καμία εξυπνάδα της νεολαίας τότε. Ξυπνούσα το πρωί, έπινα καφέ, έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα».

«Στο ”Οξυγόνο” είχα περάσει πολύ  δύσκολα γιατί  όταν κανείς κάτι τόσο δραματικό, δεν μπορείς να κανείς ”μπούρδες” κουβαλάς το βάρος μέσα σου. Η σκηνή που με δέρνει ο Τσιμιτσέλης κράτησε δώδεκα ώρες ως γύρισμα. Γύρισα στο σπίτι μου ”μπλαβί”. Η σκηνή του ξυλοδαρμού, ο Τσιμιτσέλης με χτύπησε κατά λάθος στη μύτη με το γόνατο του και δεν είπα τίποτα. Όταν το κατάλαβε έβαλε τα κλάματα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Τζόυς Ευείδη: «Μακάρι να είχα το DNA των σκυλιών μου. Οι άνθρωποι είμαστε σιχαμένη ράτσα»