Βαλλιανάτος σε Καραγιάννη: «Ανησυχείτε μήπως γίνετε αδερφή;» – Χαμός με τη δήλωση για τους γκέι
Τηλεόραση

Βαλλιανάτος σε Καραγιάννη: «Ανησυχείτε μήπως γίνετε αδερφή;» – Χαμός με τη δήλωση για τους γκέι

Βαλλιανάτος σε Καραγιάννη: «Ανησυχείτε μήπως γίνετε αδερφή;» – Χαμός με τη δήλωση για τους γκέι

Ένταση στο πάνελ της Super Κατερίνας

Την ανακοίνωση του Αγίου Όρους κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η κοινότητα του Αγίου Όρους εξέφρασε την αντίθεσή της στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία επισημαίνοντας ότι όλα αυτά «αντίκεινται στην ευαγγελικήν διδασκαλίαν, αλλά και εις την μακραίωνην παράδοσιν του ευσεβούς έθνους και γένους ημών».

«Περίμενε κανείς από το Άγιο Όρος ότι θα στείλει ένα μήνυμα του θείου βρέφους και βγήκαν να πουν γιατί οι άνθρωποι που αγαπιούνται να μην μπορούν να παντρευτούν».

«Γιατί τους απασχολεί ο γάμος;»

«Καταρχάς γιατί τους απασχολεί ο γάμος;  Έχουν μονάσει, έχουν αρνηθεί τα εγκόσμια και δεν θέλουν να βλέπουν τις γυναίκες που είναι ακάθαρτες».

«Η ομοφυλοφιλία, οι λεσβίες, οι τρανς, δεν είναι άνθρωποι που κολλάνε από μία κακή συμπεριφορά ή κακές παρέες. Είναι αυτό που θα έλεγαν οι πατέρες του Αγίου Όρους “έτσι τους έκανε ο Θεός”».

«Έχουν συνειδητοποιήσει ότι βλασφημούν όταν κατηγορούν τον Δημιουργό για μερικά πράγματα που έκανε στα πλάσματά του;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ακτιβιστής δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια η συζήτηση πήρε φωτιά με αφορμή τη δήλωση του Ανδρέα Καραγιάννη ότι «ομοφυλόφιλοι γίνονται».

«Πολλές φορές γίνονται ομοφυλόφιλοι» δήλωσε ο Ανδρέας Καραγιάννης με τον Γιάννη Πουλόπουλο να εκρήγνυται. «Τι λες καλέ; Που ακούμε τέτοια πράγματα στην τηλεόραση;» είπε ο δημοσιογράφος.

«Ανησυχείτε μήπως γίνετε αδερφή εσείς;».

«Πού σπουδάσατε Βιολογία για να ξέρετε αν γεννιούνται ή αν γίνονται;» αναρωτήθηκε δηκτικά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Διαβάστε επίσης

Επική αντιπαράθεση Βαλλιανάτου – Καραγιάννη: «Είστε αδιάβαστος και θρασύς, βουλώστε το προς στιγμήν!»