Βαγγέλης Μαρινάκης: «Οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή»
Τηλεόραση

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή»

Λίγο μετά τις 19.00 ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τα γραφεία της παράταξης «Πειραιάς Νικητής»

Στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Λίγο μετά τις 19.00 ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τα γραφεία της παράταξης «Πειραιάς Νικητής» και συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αν και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς, δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα.

«Από τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα μιλάμε για μία μεγάλη νίκη του «Πειραιά Νικητή». Παρά τη μεγάλη αποχή που είχαμε, για το οποίο δεν μπορεί κανείς να είναι ευχαριστημένος όταν βλέπει τέτοια μεγάλη αποχή από τον κόσμο, εμείς είμαστε χαρούμενοι που ο «Πειραιάς Νικητής» για ακόμα μία φορά ότι ο Γιάννης Μώραλης και ο συνδυασμός μας σήμερα θα κερδίσει με μία μεγάλη διαφορά από την πρώτη Κυριακή» δήλωσε εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο.

«Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθούν πολύ σημαντικά έργα για τον Πειραιά και οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή και τα παιδιά του Πειραιά, όπως έχουμε πει επανειλημμένες φορές στο παρελθόν, θα έχουν μία καλύτερη ζωή».

Διαβάστε επίσης

Δήμος Αθηναίων: Τα πρώτα αποτελέσματα με ενσωμάτωση στο 6,9%