Βάρκιζα: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 40χρονο με αμαξίδιο και τα σκυλιά του
Τηλεόραση

Βάρκιζα: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 40χρονο με αμαξίδιο και τα σκυλιά του

Βάρκιζα: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 40χρονο με αμαξίδιο και τα σκυλιά του

Βίντεο από την καθημερινή τους βόλτα στην Αθήνα

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 40χρονου άνδρα με αμαξίδιο, όταν ασυνείδητος οδηγός τον παρέσυρε έξω από νυχτερινό κέντρο.

Ο 40χρονος κυκλοφορούσε με το αμαξίδιό του και τα δύο του σκυλάκια, τα οποία και αυτά είναι νεκρά.

Μέλος φιλοζωικής δημοσίευσε βίντεο από μια από την καθημερινή τους βόλτα, εκφράζοντας την θλίψη της για ό,τι συνέβη.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Προσεχως και σε διαφορετικες συνθηκες σκοπευα να γραψω ενα αφιερωμα σχετικα με τον άνθρωπο που κυκλοφορει με αμαξιδιο μαζι με τα 2 σπιτζ σκυλακια του…. Εθεαθη την Τετάρτη στη Γλυφάδα και ελαβα το βιντεο που τραβηξε φιλος.

Ήθελα να δειξω πως η θεληση και η αγαπη του ανθρωπου για τους τετραποδους φιλους του δεν εχει δικαιολογίες και ορια κι ας εχει δυσκολιες. Παρολο που οι συνθηκες δεν ευνοουσαν ουτε καν τον ιδιο για να κινειται οχι μονο το εκανε αλλα επαιρνε μαζι του και τα 2 σκυλακια του οταν εμεις που δεν εχουμε καποια αναπηρια, βαριομαστε να βγαλουμε τα σκυλια μας βολτα αφου βαριομαστε να σηκωθουμε απ τον καναπε αφηνοντας το τηλεκοντρόλ και το κινητο.

Το οτι εχουμε και τα 2 ποδια μας δεν μας δινει κινητρο… δυστυχως! Ομως οι συνθηκες αλλαξαν… Αυτος ο άνθρωπος δε ζει πια… ενας ηλικιωμενος στο υψος του Ribas αποψε, με το ιχ του, επεσε πανω του σκοτωνοντας τον κυριο στο αμαξιδιο ηλικιας 40 ετων και τα 2 σκυλακια του. Δε γνωρίζω τα στοιχεια του, δε χρειαζονταν, αλλα αναπηρο με 2 σκυλακια στους δρομους μονο αυτον ειχα δει όλα αυτά τα χρονια. Μακαρι να ταν ψεμα …. Θα πρεπε να ζουσε στην Ολλανδία… οχι στην Ελλάδα… εκει θα ταν ο παραδεισος του… εν ζωη!

Διαβάστε επίσης

Ένταση στο «Καλοκαίρι #yes» για το αλώνισμα αλόγων – «Δεν υπάρχει κακοποίηση, παραποιείτε την αλήθεια»