Βαρουφάκης: «Από όλες τις ύβρεις, η σύγκρισή μου με τον Κασσελάκη κερδίζει το βραβείο»
Τηλεόραση

Βαρουφάκης: «Από όλες τις ύβρεις, η σύγκρισή μου με τον Κασσελάκη κερδίζει το βραβείο»

Βαρουφάκης: «Από όλες τις ύβρεις, η σύγκρισή μου με τον Κασσελάκη κερδίζει το βραβείο»

Ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25 σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν χαρίστηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στο Χαμογέλα και πάλι για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Aυτό που με απασχολεί είναι ότι χιλιάδες άνθρωποι ανησυχούν για τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τους αξίζει αυτό που βλέπουν, που είναι το τελευταίο στάδιο της μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα απολιτίκ κόμμα διαχείρισης που ξεκινάει από την προηγούμενη ηγεσία.

Ο κ. Κασσελάκης είναι απλά μια εξέλιξη. Απογειώνει το αφήγημα της κυβερνησιμότητας. Ο κύριος Κασσελάκης θα ήταν ιδανικός για ηγέτης της ΝΔ.

Από όλες τις ύβρεις που έχω δεχτεί, αυτή η σύγκριση κερδίζει το βραβείο» είπε για τη σύγκρισή του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο Αλέξης Τσίπρας όταν τον γνώρισα ήξερε ελάχιστα πράγματα και μέσα σε έναν χρόνο είχε μάθει αυτά που χρειάζονται. Μπορεί να αποδεχτεί έξυπνος και να μάθει γρήγορα, έχει στόχο να δώσει γροθιά στο μαχαίρι ο κ. Κασσελάκης;» ανέφερε για το πολιτικό ατόπημα του υποψήφιου για την Κύπρο και τη Μακρόνησο.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε και στον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ, τονίζοντας πως η ελπίδα του είναι η ελληνική κοινωνία «να έχει την ωριμότητα να ψηφίσει κάποιον που έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του.

»Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για αυτό. Στην ελληνική δημοκρατική παράταξη δεν έπρεπε να έχει θέση ούτε η ομοφοβία, εναντίον του κ. Κασσελάκη, ούτε ο μισογυνισμός εναντίον της κα Αχτσιόγλου».

«Θα δεχόμουν διάλογο με τον κ. Κασσελάκη, αυτό έλειπε να κλείνουμε την πόρτα του διαλόγου» είπε ακόμα.