Βάσια Παναγοπούλου: «Ακούω γυναίκες να λένε ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους στα παιδιά τους, είναι λάθος αυτό»
Τηλεόραση

Βάσια Παναγοπούλου: «Ακούω γυναίκες να λένε ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους στα παιδιά τους, είναι λάθος αυτό»

Βάσια Παναγοπούλου: «Ακούω γυναίκες να λένε ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους στα παιδιά τους, είναι λάθος αυτό»

Τι αποκάλυψε για τις εξελίξεις στη Γη της ελιάς;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» ήταν η Βάσια Παναγοπούλου η οποία αναφέρθηκε στο πώς επηρεάζεται από το πέρασμα του χρόνου, στη μητρότητα, αλλά και στη Γη της ελιάς.

Η ίδια δήλωσε ότι παλαιότερα δεν ήταν συμφιλιωμένη με την εικόνα της. «Παλιά έλεγα “τι τέρας είμαι”» είπε χαρακτηστικά.

«Με αγχώνει ο χρόνος, θα βάψω τα μαλλιά μου, δεν θα κυκλοφορώ με τη ρίζα».

«Η μόνη αγωνία για το μέλλον δεν είναι η εξωτερική μου εμφάνιση αλλά να μπορώ να είμαι δημιουργική και να μην σταματήσει αυτό που υπάρχει» πρόσθεσε.

Σαν μητέρα και η ίδια πιστεύει ότι μία γυναίκα πρέπει να έχει και άλλες ασχολίες πέρα από το παιδί της και εξηγεί:

«Ακούω γυναίκες να λένε ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους στην οικογένεια και τα παιδιά τους, είναι λίγο λάθος αυτό, γιατί καταρχάς θα έρθει η ώρα να πεις τη λέξη “θυσίασα”. Φορτώνεις στους ώμους των παιδιών ένα βάρος που δεν στο ζήτησαν».

«Θεωρώ ότι πρέπει μία γυναίκα που ασχολήθηκε με το σπίτι, με τα οικιακά και δεν ασχολήθηκε με τίποτα άλλο στη ζωή της πρέπει να βρίσκει αντίβαρα γιατί όντως θα έρθει η στιγμή που θα μείνεις μόνη σου και εκεί θα πεις “και τώρα τι κάνω” ή γίνεσαι καταπιεστική πεθερά, επεμβαίνεις στη ζωή των ανθρώπων για να βρεις δικαίωση και λόγο ύπαρξης και αυτό δεν πρέπει να συμβεί».,

Φυσικά αναφέρθηκε και στον ρόλο της στη Γη της ελιάς ενώ μας έδωσε και μία γεύση από την κρίση που θα περάσει ο γάμος Ασπασίας – Δημοσθένη στα επόμενα επεισόδια.

«Έχει να γίνει της τρελής από εδώ και πέρα. Η Ασπασία δεν είναι το θύμα είναι ένας κανονικός άνθρωπος που έχει κάνει και τα λάθη της».

«Θα την πάρει τηλέφωνο η Ξένια, θα της πει “έλα να δεις πού έχει την γκόμενά του ο άντρας σου” . Όταν μάθει την αλήθεια και τη δει έγκυο και θα του ζητήσει τον λόγο. Η Ασπασία δεν θα το δεχτεί, θα σηκωθεί να φύγει από το σπίτι. Θα είναι τόσο μεγάλη η κόντρα που θα κονταροχτυπηθούν και για το πώς θα βγει το διαζύγιο».

Διαβάστε επίσης

Βάσια Παναγοπούλου: «Επιβαρύνθηκα πολύ, μου πήρε πάνω από έναν μήνα να συνέλθω»