Βασίλης Καλλίδης: «Μου θυμίζω την Μενεγάκη, που δεν έχει εντάσεις αλλά έχει μια ξήγα»
Τηλεόραση

Βασίλης Καλλίδης: «Μου θυμίζω την Μενεγάκη, που δεν έχει εντάσεις αλλά έχει μια ξήγα»

Βασίλης Καλλίδης: «Μου θυμίζω την Μενεγάκη, που δεν έχει εντάσεις αλλά έχει μια ξήγα»

Με ποιον θα ήθελε να παρουσιάσει τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή;

Καλεσμένος στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 βρέθηκε ο Βασίλης Καλλίδης και αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στα ταξίδια αλλά και τη μαγειρική.

«Είμαι πολύ αυστηρός και με τους ανθρώπους και στη δουλειά μου. Θέλω ανθρώπους ειλικρινείς γύρω μου και σταράτους.

Στο σπίτι μου μαγείρευαν πολύ καλά οι γονείς μου και το σόι μου. Από μικρό παιδάκι μεγάλωσα έτσι. Ήθελα πάντα να γίνω μάγειρας αν και το Λύκειο το τελείωσα με σχεδόν 20. Μιλάω καλά αγγλικά και γαλλικά. Ο πατέρας μου στη δουλειά που έκανε ταξίδευε πολύ. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι μεσοαστικό, δεν μεγάλωσα στα λούσα.

Αλλά ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε για ταξίδια και ο εγκέφαλός μου κατέγραφε. Δεν μας άφηναν ήσυχους, αλωνίζαμε όλη την Ελλάδα. Οπότε αυτό που με ενδιαφέρει στη ζωή μου είναι μόνο το να ταξιδεύω. Είναι το φετίχ μου. Έχω πάει τρεις φορές στην Ιαπωνία. Αν μου έλεγαν τι πρότζεκτ θέλω να κάνω θα έλεγα ταξιδιωτικό μαζί σου (σσ Κατερίνα Ζαρίφη).

Όταν τελειώσω με τους φίλους μου που με πηγαίνουν στα καλά εστιατόρια, πηγαίνω στο ξενοδοχείο, πετάω τα σον σον και πηγαίνω να βρω τον παππού και τη γιαγιά από τη Βιετνάμ!».

«Έχω την απίστευτη ευλογία στα πριβέ που κάνω να μου δίνουν λευκή κάρτα. Έτσι θα δώσω το 100%. Όταν με βάζεις στα καλούπια.. Έχω αφήσει γιγάντια δουλειά γιατί η νύφη μου ζήτησε αηδόνια γεμιστά με κεράσια. Και της λέω “Στις Σπέτσες δεν μπορώ να σου φέρω 800 αηδόνια”. Αλλά σαν μάγειρας σου κάνω ξήγα από την αρχή. Μου θυμίζω την Μενεγάκη, που δεν έχει εντάσεις αλλά έχει μια ξήγα. Αν όλα είναι όπως τα έχεις πει εξαρχής είναι όλα μια χαρά.

Με την Ελένη ξεκίνησα την καριέρα μου αλλά πέρασα καλά και στην Φαίη. Την “κοροϊδεύαμε” που δεν ήξερε να κάνει πράγματα και κάνει μόνο φακές. Καλεσμένος δεν πήγα πρόσφατα γιατί θεωρούσα ότι είναι αγενέστατη η κυρία που το παρουσιάζει».

Διαβάστε επίσης

Ελένη Φουρέιρα: Είναι «χαζομαμά» και η Δέσποινα Βανδή τη θαυμάζει