Βασίλης Καρράς: Η ανεπανάληπτη σύμπραξή του με τον ΛΕ-ΠΑ  στο J2US που έφερε ανατριχίλα εν μέσω καραντίνας
Τηλεόραση

Βασίλης Καρράς: Η ανεπανάληπτη σύμπραξή του με τον ΛΕ-ΠΑ στο J2US που έφερε ανατριχίλα εν μέσω καραντίνας

Βασίλης Καρράς: Η ανεπανάληπτη σύμπραξή του με τον ΛΕ-ΠΑ  στο J2US που έφερε ανατριχίλα εν μέσω καραντίνας

Από κοντά και η Δέσποινα Βανδή

Μία από τις εμφανίσεις του Βασίλη Καρρά στην τηλεόραση που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη του κοινού είναι σίγουρα το 2020 όταν ανέβηκε στην σκηνή του J2US.

Ο Βασίλης Καρράς έχει κάνει αμέτρητες τηλεοπτικές εμφανίσεις όμως το 2020 που η καραντίνα εξαιτίας του Covid τσάκισε το ηθικό μας αφού για πρώτη φορά παγκοσμίως δισεκατομμύρια ανθρώπων υποχρεώθηκαν σε κατ’ οίκον παραμονή λόγω της ασθένειας, κάθε προσπάθεια ψυχαγωγίας του κοινού ήταν μια όαση.

Και τι ειρωνεία, ο μεγάλος μας βάρδος έφυγε τρία χρόνια μετά από την ασθένεια αυτή.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2020 όμως είχε προσφέρει ένα ανεπανάληπτο λαϊκό πρόγραμμα στα εκατομμύρια τηλεθεατών που τον είδαν εκείνο το Σάββατο στο Open.

Mάλιστα δεν ήταν μόνος του, αλλά ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση τον Βασίλη να τραγουδά με ένα ακόμα μεγάλο μας τραγουδιστή, τον Λευτέρη Πανταζή (οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2017 στην Ιερά Οδό).

Ανατριχιαστική η στιγμή που οι δύο Πόντιοι μαζί μοιράστηκαν ένα ποντιακό τραγούδι ενώ ακολούθησαν παραγγελιές ειδικά από τη Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα μάλιστα ξαναθυμήθηκε τα πρώτα της βήματα δίπλα στον Βασίλη Καρρά και τραγούδησε ξανά μαζί του.

Το  μεγάλο, non stop 20λεπτο πρόγραμμα εκείνη τη βραδιά του Βασίλη Καρρά ξεκίνησε με τη μοναδική ερμηνεία της Πριγκιπέσσας του Σωκράτη Μάλαμα που τραγούδησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.