Βασίλης Καρράς: Όταν είχε συγκινηθεί στο It’s Show Time – «Είναι μια παλιά πληγή που θα την έχω ως το τέλος…»
Τηλεόραση

Βασίλης Καρράς: Όταν είχε συγκινηθεί στο It’s Show Time – «Είναι μια παλιά πληγή που θα την έχω ως το τέλος…»

Βασίλης Καρράς: Όταν είχε συγκινηθεί στο It’s Show Time – «Είναι μια παλιά πληγή που θα την έχω ως το τέλος…»

Το Open τίμησε τον μεγάλο βάρδο με ένα έκτακτο αφιέρωμα

Η αυλαία έπεσε για τον σπουδαίο λαϊκό βάρδο Βασίλη Καρρά σήμερα στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και εκατοντάδες κόσμου συνόδευσαν τον «άρχοντα της πίστας» στην τελευταία του κατοικία.

Όλη η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου καλλιτέχνη, ενός σπουδαίου ανθρώπου με μεγάλη ψυχή και καρδιά που τους χωρούσε όλους. Αυθεντικός, πάντα σταράτος, ήταν δίπλα σε όποιον είχε ανάγκη χωρίς να το διαφημίζει. Ήταν το «ευχαριστώ» του για την απύθμενη αγάπη του κόσμου που επί τόσα χρόνια είχε τη χαρά να εισπράττει.

Ο Βασίλης Καρράς δεν είναι πια εδώ αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Απόψε το OPEN ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη ζωή, την καριέρα και την πορεία του μεγάλου τραγουδιστή θυμίζοντάς μας τις ιδιαίτερες εξομολογήσεις του στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη It’s Show Time.

«Κάνεις προσπάθεια και αν κερδίσεις, καλά. Αν δεν κερδίσεις, πάλι καλά. Όταν αγαπάς κάτι, δεν κοιμάσαι, δουλεύεις. Θέλει πάρα πολλή δουλειά για να φτάσεις κάπου».

«Προσγειώθηκα γρήγορα γιατί τα φτερά ήταν κέρινα»

«Έπιασα τον εαυτό μου να ψιλοπετάει κάποτε στην αρχή αλλά τον προσγείωσα πολύ γρήγορα γιατί τα φτερά ήταν κέρινα» δήλωνε το 2019.

«Δεν περίμενα να φτάσω εδώ που είμαι, ήταν ένα όνειρο που για εμένα ήταν ανύπαρκτο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη του, Ειρήνη, την αδυναμία της ζωής του. «Είναι η μεγαλύτερή μου θαυμάστρια. Της έχω χαλάσει αρκετές φορές χατίρια. Δεν μου κρατάει μούτρα».

«Είναι μια παλιά πληγή…»

Σε άλλο σημείο ο Βασίλης Καρράς αποκάλυψε γιατί από όλα τα τραγούδια του δεν ήθελε ποτέ να τραγουδάει το «Δημήτρη, χάνομαι» όσες φορές κι αν του το ζητούσε ο κόσμος στα νυχτερινά κέντρα.

«Είναι μια παλιά πληγή που δεν θέλω να τη σκαλίζω. Είναι ένα τραύμα μέσα μου που θα το έχω μέχρι το τέλος και το αφήνω εκεί».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εκπομπή

Διαβάστε επίσης

Βασίλης Καρράς: Όλα τα καρέ από το τελευταίο «αντίο»