Βασίλης Μίχας: «Με απασχολεί γιατί με ρωτάνε για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Ελβετία…»
Τηλεόραση

Βασίλης Μίχας: «Με απασχολεί γιατί με ρωτάνε για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Ελβετία…»

Βασίλης Μίχας: «Με απασχολεί γιατί με ρωτάνε για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Ελβετία…»

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού

Ο Βασίλης Μίχας, ο Χρήστος από τη Γη της ελιάς, ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται.

Ο ηθοποιός δήλωσε εξαρχής ότι δεν αισθάνεται άνετα με τις συνεντεύξεις γιατί δεν νιώθει οικειότητα.

Όπως είπε, δεν έχει σχέση με τον Χρήστο της Γης, που έχει εξωσυζυγική σχέση ενώ αποκάλυψε ότι γελάει στις σκηνές με τον Γιώργο Παρτσαλάκη που υποδύεται τον θείο του.

Κατόπιν εξήγησε πώς από το ποδόσφαιρο πέρασε στην υποκριτική.

«Είχα τρομερό πάθος για το ποδόσφαιρο, πολλές ώρες προπόνηση. Επειδή έχω κάνει μια διαδρομή και στην ηθοποιία βρήκα κάτι που αγαπάω εξίσου με το ποδόσφαιρο, η διαδρομή που έχει συμβεί μέσα μου είναι ανεκτίμητη, από το πιο καγκουρέ σε κάτι που να εμβαθύνεις μέσα σου».

Τον βοήθησε η εμφάνισή του;

«Σίγουρα το κομμάτι της εμφάνισης έπαιξε ρόλο στο να πάρω δουλειές, ανοίγει πόρτες. Το θέμα είναι τι κάνεις με τα γύρω γύρω. Πώς δουλεύεις τον εαυτό σου; Σαφώς όταν μπήκα ένιωσα το vibe “από πού ξεφύτρωσε αυτό το παιδί;”.

Ένιωθα ότι δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την εντύπωση που δημιουργούσα στους ανθρώπους. Μπήκα όχι από το μηδέν, από το μείον και ήθελα μόνο να επιβιώσω. Ήθελα απλά να κάνω καλά τη δουλειά μου.

Είμαι πάρα πολύ αυστηρός αλλά είμαι σε μία φάση που αντέχω να με δω χωρίς να ζορίζομαι και να βλέπω διαφορά».

Όπως ανέφερε, τον προβληματίζει ιδιαίτερα που επιμένουν να τον ρωτούν για την αλβανική του καταγωγή, από την πλευρά της μητέρας του.

«Όταν με ρωτούν για την καταγωγή μου δεν ξέρω πώς να απαντήσω γιατί θεωρώ ότι είμαστε σε μια εποχή που δεν έχει καμία σημασία. Κάποιες φορές θέλω να απαντήσω χιουμοριστικά. Με απασχολεί γιατί μου κάνουν αυτή την ερώτηση, γιατί με ρωτάνε για την καταγωγή μου. Αν είχα καταγωγή από την Ελβετία ή τη Γαλλία δεν θα γινόταν τόσο θέμα. Ποιος νοιάζεται; Πιστεύω πολύ και στις ρίζες και στην παράδοση, νιώθω ότι μου παραδίδουν μια σκυτάλη, είναι κομμάτι μου. Έχω προβληματισμούς γιατί μένουν στο κομμάτι της Αλβανίας».

Τέλος, ανέφερε ότι επειδή τα γυρίσματα για τη Γη της ελιάς είναι απαιτητικά και στην Κύπρο, για το επόμενο διάστημα δεν θα τον δούμε κάπου αλλού παρά μόνο στην… ταβέρνα του Χρήστου!