Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αποκάλυψε το «μυστικό» της επιτυχίας του Είσαι το ταίρι μου
Τηλεόραση

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αποκάλυψε το «μυστικό» της επιτυχίας του Είσαι το ταίρι μου

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αποκάλυψε το «μυστικό» της επιτυχίας του Είσαι το ταίρι μου

«Συνήθως νομίζεις ότι με την πρώτη σχέση της ζωής σου θα παντρευτείς, θα κάνεις παιδιά...», ανέφερε

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για τις σχέσεις και τους χωρισμούς του, για τους συμμαθητές και τα μαθητικά του χρόνια, για την πετυχημένη σειρά Είσαι το ταίρι μου και την πιθανότητα να γυρίσει στην τηλεόραση.

«Όλοι έχουμε δικαίωμα στον έρωτα, σε πολλές ιστορίες υπάρχει αυτό το αναπόσπαστο κομμάτι. Μέχρι να γνωρίσω την σύντροφο της ζωής μου είχα και εγώ μια διαδρομή στις σχέσεις. Είχα από όλα τα μονοπάτια στην ζωή μου, μπορεί να ξεκίνησα λίγο πιο στρωτά με την πρώτη μου σχέση. Συνήθως νομίζεις ότι με την πρώτη σχέση της ζωής σου θα παντρευτείς, θα κάνεις παιδιά. Κράτησε πολλά χρόνια, περίπου πέντε.

Μετά έρχονται μερικά χαστουκάκια της ζωής, με χωρισμούς και όλα αυτά που σε κάνουν να λες ότι πρέπει να ζήσεις και άλλα πράγματα για να μπορείς να συγκρίνεις. Κάθε χωρισμός έχει τον πόνο του, είτε σε χωρίσουν είτε χωρίσεις εσύ. Αν σε χωρίσουν τον περνάς πιο άσχημα και πιο αργά, αν χωρίσεις εσύ το ξεπερνάς πιο εύκολα.

Με κάθε γυναίκα που είχα μια σχέση, υπάρχει ένα μικρό κομμάτι της καρδιάς μου που ανήκει στο παρελθόν μαζί της. Είναι σαν να έχεις μοιράσει κάτι από τον εαυτό σου με αυτόν τον άνθρωπο. Είμαι λίγο ρομαντικός με αυτά…», ανέφερε.

«Έρχονται συμμαθητές μου στο θέατρο με τα παιδιά τους»

«Έχουν έρθει συμμαθητές μου και συμμαθήτριες μου στο θέατρο που δεν τους/τις αναγνωρίζω γιατί έχουν περάσει τα χρόνια. Τους είχα προετοιμάσει από το σχολείο γιατί έκανα τα ”τρελά μου” τα θεατρικά.

Το πιο ωραίο που μου συμβαίνει με παλιούς συμμαθητές από τα παλιά χρόνια είναι που έρχονται με τα παιδιά τους και τους λένε, ”Αυτός είναι ο Βασίλης που σας έλεγα τόσα χρόνια για αυτόν”».

Για τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της σειράς ”Είσαι το ταίρι μου” και την ”μυστική” συνταγή πίσω από την επιτυχία του σίριαλ που παίζεται μέχρι σήμερα στις οθόνες μας, είπε:

«Δεν θα κολλήσω στην ηθοποιία μου τότε και σήμερα γιατί ό,τι ήταν το έκανα και τελείωσε. Όλο αυτό βγήκε πολύ όμορφα στον κόσμο. Είναι σημαντικό που μετά από τόσα χρόνια γενιές που δεν ήταν του τότε, λατρεύουν αυτή τη σειρά».

«Η βάση της σειράς ”Είσαι το ταίρι μου” είναι η αγάπη και ο έρωτας. Είναι πράγματα που δεν παίζει ρόλο τι γενιά είσαι στο να ζήσεις αυτά τα συναισθήματα και γνώριμοι και αληθινοί άνθρωποι σε όλους μας. Όλα αυτά βάλτα σε ένα μίξερ και πιες ένα χυμό σαν θεατής είναι το τέλειο και πεντανόστιμο. Δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμα θα παίζει γιατί δεν το περίμενα κιόλας ότι θα παίζει μετά από τόσα χρόνια».

«Κάποια στιγμή θα κάνω τηλεόραση»

«Εγώ κάποια στιγμή θα κάνω τηλεόραση απλά με έχει κερδίσει το θέατρο. Την τηλεόραση τη λατρεύω, είναι το μέσο που έκανε τον κόσμο να με γνωρίσει και να με αγαπήσει. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να δημιουργήσω μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο, να μη διστάζει να πληρώσει ένα εισιτήριο στο θέατρο για να με δει…».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: