Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Έχω φτιάξει ασπίδα απέναντι στον βομβαρδισμό των social media και των ειδήσεων»
Τηλεόραση

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Έχω φτιάξει ασπίδα απέναντι στον βομβαρδισμό των social media και των ειδήσεων»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Έχω φτιάξει ασπίδα απέναντι στον βομβαρδισμό των social media και των ειδήσεων»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την αγάπη του κόσμου αλλά και την αγένεια, την προσωπική του ζωή, την ηθοποιία και τα social media.

Αναφερόμενος στην αγάπη του κόσμου και την αγένεια με την οποία δήλωσε ”τρελαίνεται” , είπε:

«Παίρνω πολύ ωραία vibes από τον κόσμο στην καθημερινότητά μου. Όπου κι αν βρίσκομαι συναντώ ένα χαμόγελο απέναντί μου και μου αρέσει πάρα πολύ. Αν συναντήσω αγένεια προς τον οποιοδήποτε, εκεί τρελαίνομαι. Απεχθάνομαι τους αγενείς ανθρώπους. Απαιτώ ένα σεβασμό από τον έναν στον άλλον, το θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στις σχέσεις των ανθρώπων.

Έχουμε χίλιους λόγους να θυμώνουμε, αλλά αν τους βάλουμε αυτούς τους 1.000 λόγους σε ένα τσεπάκι και ηρεμήσουμε, λες ότι δεν υπήρχε λόγος να εκτιναχθεί όλος αυτός ο θυμός. Δεν μπορείς να τα αφήσεις κάποια πράγματα να συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή, πρέπει κάποιος να κάνει τους άλλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή και στις σχέσεις των ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις το παράθυρο και να του πεις “που πας βρε”…».

«Προσπαθώ να βρω το θετικό στοιχείο σε κάθε δυσκολία. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθώ να αισιοδοξώ και να λέω ότι θα με κάνει πιο δυνατό αυτό που μου συμβαίνει. Όταν δεν λυσσάς για κάτι, συνεχίζεις να ονειρεύεσαι και δρας, κάποια στιγμή θα σου έρθουν καλά».

Για την προσωπική του ζωή, ανέφερε ότι το καταφύγιό του και της συζύγου του, Λίνας, βρίσκεται στις Μηλιές Πηλίου. Εκείνος εργάζεται στην Αθήνα και η σύζυγός του βρίσκεται στο σπίτι τους στο Πήλιο, όπου συγγράφει.

«Ευτυχώς έχει τις συνθήκες αυτές, έχει την ελευθερία της και την ηρεμία της. Από τότε που πήγαμε στο Πήλιο, στις Μηλιές, ήταν σαν να είμαστε πάντα εκεί».

«Ναι μεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη δουλειά αυτή, αλλά δεν θα ήθελα να ζήσω χωρίς αυτή. Είναι άλλο το μπορώ, άλλο το θέλω».

Ακόμη μίλησε για την ηθοποιία και τα social media:

«Έχω φτιάξει ασπίδα απέναντι στον βομβαρδισμό των social media και των ειδήσεων. Πολλές φορές την έχουμε πατήσει οι ίδιοι διαβάζονταν έναν τίτλο, ώστε να πεις “δεν είναι δυνατόν”, να πατήσεις ένα κλικ και μετά να δεις ότι δεν έχει καμία σχέση. Το να γράψουν κάτι που δεν ισχύει για σένα, δεν έγινε και τίποτα. Αν ξέρεις ότι είσαι απολύτως καθαρός δεν έγινε τίποτα.

Το κακό είναι ότι όσο μοναχικό επάγγελμα και να είναι έχουμε την ανάγκη από τον άλλον να κάνουμε μαζί μία δουλειά. Είσαι αναγκασμένος ακόμα και αν δεν συμπαθείς τον άλλον, όταν είσαι πάνω στην σκηνή πρέπει να είσαι σωστός επαγγελματίας απέναντί του και να τον σέβεσαι, γιατί κάνετε μαζί μία δουλειά», δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: