Βάσω Λασκαράκη: Δάκρυσε με την εξομολόγηση Καβατζίκη – «Δέχτηκα κλωτσιές»
Τηλεόραση

Βάσω Λασκαράκη: Δάκρυσε με την εξομολόγηση Καβατζίκη – «Δέχτηκα κλωτσιές»

Βάσω Λασκαράκη: Δάκρυσε με την εξομολόγηση Καβατζίκη – «Δέχτηκα κλωτσιές»

Φορτίστηκε συναισθηματικά η παρουσιάστρια

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και το έντονο μπούλινγκ που έχει δεχθεί μίλησε ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή The Break.

«Έχω δεχθεί πολύ μπούλινγκ ως παιδί στο σχολείο. Πιστεύω ότι κι αυτό με σκλήρυνε. Δηλαδή δέχθηκα μπούλινγκ επειδή ήμουν ένα παιδάκι το οποίο είχε παραπάνω κιλά, πολλά παραπάνω κιλά. Ήμουν ένα ευτραφές παιδί. Φορούσα και γυαλιά. Άμα, επίσης, έκανες και παρέα με κορίτσι, δεν είχες δηλαδή κολλητό αλλά είχες κολλητή, σου κολλούσαν κατευθείαν και την άλλη ετικέτα. “Α, αυτός είναι διαφορετικός άλλο πράγμα από εμάς”».

«Το δύσκολο ήταν στο λύκειο στη Θεσσαλονίκη. “Χοντρέ”, “γυαλάκια”, το ένα και το άλλο. Δέχθηκα πολλούς χαρακτηρισμούς και κλωτσιές. Βέβαια, θυμάμαι χαρακτηριστικά σε εκδρομή μια κλωτσιά, είχα πάει και το είχα καταγγείλει στον λυκειάρχη και δεν είχε κάνει τίποτα».

Τότε ήταν που η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής, Βάσω Λασκαράκη, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση για όσα άκουγε και σκούπισε τα μάτια της.

«Αν αυτός ο άνθρωπος που μου έκανε αυτό το μπούλινγκ είναι εδώ σε αυτόν τον κόσμο και μας βλέπει, εύχομαι να έχει γίνει ένας καλός μπαμπάς για τα παιδιά του τουλάχιστον. Τον συγχωρώ για αυτό που έκανε, αλήθεια» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης

Άρης Καβατζίκης: «Τι βάσανο ήταν να βρεθώ στα δικαστήρια με τη Μενεγάκη!»