Βάσω Λασκαράκη: «Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω για τη συνέχεια του The Βreak»
Τηλεόραση

Βάσω Λασκαράκη: «Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω για τη συνέχεια του The Βreak»

Βάσω Λασκαράκη: «Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω για τη συνέχεια του The Βreak»

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για το αν θα υπάρξει νέα σεζόν στην εκπομπή της

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στις κάμερες για το ποδαρικό της εκπομπής της, τα νούμερα τηλεθέασης, τη συνέχεια του ”The break” και   το άγχος για μια ζωντανή εκπομπή.

«Δεν ξέρω ποιος έκανε ποδαρικό στο πλατό της εκπομπής μου. Την πρώτη φορά που ήταν να βγει στον αέρα η εκπομπή έπαθα κρίση πανικού, είχα πάθει σοκ από το άγχος. Μετά τα πράγματα έγιναν καλύτερα. Δεν υπάρχει κάτι που να με αγχώνει στη παρουσίαση. Μου αρέσουν οι κουβέντες με τους καλεσμένους, στην αρχή ήμουν αγχωμένη όμως…», ανέφερε.

Για τα νούμερα τηλεθέασης και πότε τα μαθαίνει, είπε:

«Μαθαίνω τα νούμερα της τηλεθέασης όταν θα πάω για γύρισμα τη Δευτέρα. Τα ακούω αναφορικά όμως, για εμένα το σημαντικό κομμάτι είναι άλλο, να μάθω και να δοκιμάσω πράγματα…».

«Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω για τη συνέχεια του The break την επόμενη σεζόν. Εγώ είμαι θετική συνέχεια επειδή μου αρέσουν κάποια πράγματα και κάποια άλλα δεν μου ταιριάζουν. Στην τηλεόραση δεν μου ταιριάζει το σχόλιο. Μου αρέσει πιο πολύ το ψυχαγωγικό κομμάτι, το ”έξω καρδιά”, να περνάμε καλά…», δήλωσε για την συνέχεια της εκπομπής της

Ακόμη μίλησε για το ενδεχόμενο μιας ζωντανής εκπομπής και το ενδεχόμενο μιας εκπομπής με το σύζυγό της, τι είπε:

«Μου ακούγεται τρομακτικό να παρουσιάσω μια ζωντανή εκπομπή αλλά σίγουρα δεν έχω το ίδιο άγχος που είχα τα προηγούμενα χρόνια που μου φαινόταν σαν ένα τέρας που έρχεται να με φάει. Αν κάναμε εκπομπή με τον σύζυγό μου θα ήμασταν δυο άνθρωποι που θα έπρεπε να βοηθήσει ο ένας τον άλλον χωρίς να έχουμε γνώση…».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη: Κόβεται η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ;