Βάσω Λασκαράκη: Με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ;
Τηλεόραση

Βάσω Λασκαράκη: Με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ;

Βάσω Λασκαράκη: Με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ;

Οι φήμες και το έντονο φλερτ με την παρουσίαση

Το φλερτ της Βάσως Λασκαράκη με την παρουσίαση φαίνεται ότι θα οδηγήσει σε… «γάμο» με τον ΣΚΑΪ όπως αναφέρει δημοσίευμα του TiVi Σίριαλ.

Η ηθοποιός έχει δεχτεί κατά καιρούς προτάσεις από κανάλια ακόμα και για εκπομπή με τον σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Φέτος όλα δείχνουν ότι θα τη δούμε στον νέο αυτόν ρόλο καθώς συζητά με τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο για τα μεσημέρια της Κυριακής.

Όπως μάλιστα αναφέρει το δημοσίευμα ο τίτλος φέρεται να είναι «Πάντα Κυριακή».

Υπάρχει όμως και το σενάριο, όπως σας έγραψε στο Znews ο Γιώργος Μπέζας, τελικά η εκπομπή της να ενταχθεί στην ίδια ζώνη αλλά τα Σάββατα εφόσον δεν βρεθεί έγκαιρα παρουσιαστής για το Dot που αναμενόταν να μεταδίδεται αυτή τη μέρα.

Μιλώντας τον περασμένο Απρίλιο στο περιοδικό ΟΚ! είχε πει:

«Από ένα σημείο και μετά μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ και αποφάσισα, υπό κάποιες συνθήκες και με τους κατάλληλους ανθρώπους, να το δοκίμαζα. Από το 2009 που τελείωσε η πρώτη χρονιά της Πολυκατοικίας, ήταν Ιούνιος θυμάμαι, χτύπησε το τηλέφωνό μου για να μου προτείνουν να είμαι στην πρωινή εκπομπή του Mega Όμορφος κόσμος το πρωί.

Ακόμη και αργότερα, σε περιόδους που δεν είχε τίποτα η τηλεόραση, μέχρι και τώρα με παίρνουν και μου λένε «έλα να δοκιμάσουμε κάτι». Κάθε φορά σοκάρομαι που με σκέφτονται.

Μου αρέσουν πολύ τα τηλεπαιχνίδια».

Ένα χρόνο πριν είχε εξηγήσει σε πρωινή εκπομπή γιατί είναι διστακτική στο να κάνει εκπομπή.

«Νομίζω ότι όταν κρύβεσαι πίσω από έναν ρόλο δεν σε περιμένουν όλοι στη γωνία γιατί δεν εκτίθεται ο εαυτός σου. Κρίνουν τι θα πεις, πώς θα σχολιάσεις, πώς θα σταθείς. Πιστεύω ότι δεν είναι όλα να λέγονται στην τηλεόραση. Ο ένας περιμένει τον άλλον στη γωνία. Πολλές φορές δεν μπορούμε να συγκρατηθούμε. Είναι πολύ άγριο. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ όλο αυτό. Ένα τηλεπαιχνίδι δεν θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα».

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη: «Υπό κάποιες συνθήκες και με τους κατάλληλους ανθρώπους θα έκανα τηλεόραση. Μου αρέσουν τα τηλεπαιχνίδια»