Βάσω Λασκαράκη: «Πέρασα μεγάλη αγωνία! Νόμιζα ότι με τεντώσανε, δεν μπορούσα να κοιμηθώ!»
Τηλεόραση

Βάσω Λασκαράκη: «Πέρασα μεγάλη αγωνία! Νόμιζα ότι με τεντώσανε, δεν μπορούσα να κοιμηθώ!»

Βάσω Λασκαράκη: «Πέρασα μεγάλη αγωνία! Νόμιζα ότι με τεντώσανε, δεν μπορούσα να κοιμηθώ!»

Η ηθοποιός χάρισε πολύ γέλιο στην Ελένη Μενεγάκη με τις απαντήσεις της - Τι είπε για την τηλεθέαση, την κόρη της, το Σόι μου και τον σύζυγό της;

Τη Βάσω Λασκαράκη υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της και αρχικά έβγαλε τα τακούνια της για να κατέβει στο ύψος της ηθοποιού που έβαλε φλατ παπούτσια.

Απαντώντας στην ερώτηση της Ελένης γιατί τελικά φέτος είπε ναι στην τηλεόραση είπε:

«Φέτος και πάλι ήμουν αρνητική στην αρχή, απλά μετά το καλοσκέφτηκα και μπήκα στη διαδικασία να το μελετήσω λίγο παραπάνω. Ήταν η πρώτη φορά που είπα ότι αυτό το project (σ.σ. το The Break) ήταν πολύ κοντά σε εμένα γιατί έβλεπα το προηγούμενο της εταιρείας (Dot). Ήταν δέλεαρ ότι είναι μαγνητοσκοπημένο, εδώ έχω άγχος όταν έρχομαι στις συνεντεύξεις. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και θέλει πολλή στοχοπροσήλωση και πολύ διάβασμα, δεν το είχα καταλάβει αυτό.

Ήρθα σε αμηχανία για το αν πρέπει να απαντάω. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι δεν πρέπει να τα συζητάμε όλα. Πήρα την γεύση όμως πριν καν βγει το δελτίο Τύπου για την εκπομπή. Κάθε μέρα πήγαινα για πρόβα στο θέατρο και με έπαιρναν τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν όλα είναι καλά από τις κάμερες που έβλεπαν έξω από το θέατρο. Κατάλαβα ότι όλοι οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Βλέπω σίριαλ που παίζω και το βλέπω με μαξιλάρι. Κατάλαβα τι θα πει κρίση πανικού. Έχω τα δικά μου άγχη. Μερικές φορές ακόμα και να ταράζομαι όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές το αλλάζω. Το ήξερα ότι ήμουν αγχωμένη στην πρώτη εκπομπή. Μιλάω γρήγορα».

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης σημείωσε: «Όταν μου είπε η Μαρία Μπακοδήμου ότι 8.49 βγαίνουν τα νούμερα με άγχωσε! Εννοείται πως θα μάθω τι γίνεται, άλλα ένιωθα περισσότερο την ανάγκη να δω το αποτέλεσμα και να πω ότι δεν είμαι κάτι ξένο σε αυτό. Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι ο άλλος που βλέπει την εκπομπή να περάσει καλά, όταν αποφασίσει να τη δει. Στην δεύτερη εκπομπή κάπως χαλάρωσα. Και η μαμά μου είπε “παιδί μου μπράβο, η δεύτερη ήταν πολύ καλύτερη, στην πρώτη ήσουν πολύ αγχωμένη”. Η μαμά μου δεν θα μου πει ποτέ ψέματα και στο θέατρο να έρθει δεν θα μου χαϊδέψει τα αυτιά».

«Η κόρη μου ήρθε να με δει στο θέατρο και μου είπε “μαμά δεν έχεις πολύ μεγάλη διαφορά όταν σε πιάνει κρίση”. Με είπε λίγο τρελή!» είπε.

Για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο είπε: «Φέτος έφθασαν στιγμές που είπε “άντε να πας στην δουλειά” και κατάλαβε γιατί μου αρέσει το θέατρο, δεν με είχε ξαναδεί. Φέτος μετά από 9 χρόνια παίζω στο θέατρο, δεν το έκανα γιατί είχα τα σίριαλ και έλεγα πώς θα λείπω τόσες ώρες από το σπίτι; Μέχρι και η Εύα μου είπε να πάω. Πέρασα μεγάλη αγωνία πριν από τις πρεμιέρες σε εκπομπή και θέατρο, νόμιζα ότι με τεντώσανε, δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το άγχος, έβλεπα εφιάλτες που είχα χρόνια να δω, ότι δεν λέω τα λόγια μου, ότι έβγαινα με μία πουκαμίσα».

«Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν από τους ανθρώπους του Σογιού αλλά όταν έλειπε ο Μελέτης ήταν σαν να έλειπε ένα κομμάτι.

Με την κουμπάρα μου (τη σύζυγό του Μελέτη Ηλία) έχουμε ραντεβού κάθε μέρα στις 8.15 το πρωί.

Βλέπω στοιχεία της μάνας μου πάνω μου και εκνευρίζομαι πάρα πολύ. Σε κάτι φωτογραφίες βλέπω τη φάτσα μου.

Τον παρακάλεσα να έρθει στην πρώτη εκπομπή για το γούρι και μου λέει “μόνο αν κάνεις ντριφτ”. Βγήκα σαν τη Βλαχοπούλου, παραλίγο να κρατήσω και το σωληνάκι. Μόνο αυτό δεν έκανα. Έσκασα, ίδρωσα, πόνεσε το κεφάλι μου από την κάσκα.