Βίκυ Φλέσσα: «Δεν ξέρω γιατί στην ΕΡΤ δεν ικανοποιούνται από τους δημοσιογράφους τους»
Τηλεόραση

Βίκυ Φλέσσα: «Δεν ξέρω γιατί στην ΕΡΤ δεν ικανοποιούνται από τους δημοσιογράφους τους»

Βίκυ Φλέσσα: «Δεν ξέρω γιατί στην ΕΡΤ δεν ικανοποιούνται από τους δημοσιογράφους τους»

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την ΕΡΤ, την εκπομπή της αλλά και αν έχει δεχτεί πρόταση από ιδιωτικό κανάλι

Σπάνια μιλά η γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βίκυ Φλέσσα και το έκανε στο Mega Καλημέρα.

«Ο κλάδος των δημοσιογράφων πάσχει στην Ελλάδα, όπως και εκείνος των ηθοποιών. Οι ηθοποιοί που παρουσιάζουν εκπομπές είναι ενδεχομένως μια πρόταση για τους δημοσιογράφους να γίνουμε ηθοποιοί; Υπάρχουν ηθοποιοί που κάνουν καλά τη δουλειά ενός παρουσιαστή και παρουσιαστές που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους οπότε εξαρτάται από τους ανθρώπους. Για τη διοίκηση της ΕΡΤ και γιατί δεν ικανοποιείται από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ είναι ένα ερώτημα που πρέπει να το υποβάλετε στη διοίκηση της ΕΡΤ να το απαντήσει αν μπορεί».

«Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις από την ιδιωτική τηλεόραση. Για να είμαι ειλικρινής εν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να φύγω από την ΕΡΤ γιατί η ιδιωτική τηλεόραση είναι άλλη τηλεόραση. Το είδος της τηλεόρασης που έχω αποφασίσει να διακονώ δεν ευδοκιμεί στην ιδιωτική τηλεόραση οπότε δεν θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνω ήδη».

Η ίδια μιλά για τον «κατακλυσμό» της τηλεόρασης από influencers και παίκτες ριάλιτι.

«Από τη στιγμή που ο κόσμος βλέπει αυτά τα προϊόντα δεν μπορείς να πεις ότι δεν πρέπει να υπάρχουν. Αφήνω τον κόσμο να κρίνει τι προσφέρουν οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε ένα ριάλιτι. Θα χρησιμοποιήσω μια φράση του Γιάννη Πανούση ότι δεν είμαστε πλέον στην εποχή των προτύπων, αλλά στην εποχή των ειδώλων. Με στενοχωρεί που στην τηλεόραση δεν ακούγονται σωστά Ελληνικά. Παλαιοτέρα εξοργιζόμουν».

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για την οικογένειά της και τον εγγονό της.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι σαν να ζω πάλι το μεγάλωμα του γιου μου. Αυτό το συναίσθημα σε κάνει να αναγεννάσαι με έναν τρόπο, είναι η σημαντικότερη περίοδος της ζωής μου, είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή».

Για την επαγγελματική της πορεία αναφέρει:

«Από τον Γενάρη περιμένω να ανανεωθεί η σύμβασή μου με την ΕΡΤ για την εκπομπή μου. Εύχομαι να γίνει σύντομα».

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Φλέσσα: Και όμως έγινε γιαγιά! «Παντρεύτηκα στα 18 και στα 20 έγινα μητέρα»