Βίκυ Φλέσσα: «Στη δήλωσή μου για τα Τέμπη έγινε κοπτοραπτική!»
Τηλεόραση

Βίκυ Φλέσσα: «Στη δήλωσή μου για τα Τέμπη έγινε κοπτοραπτική!»

Βίκυ Φλέσσα: «Στη δήλωσή μου για τα Τέμπη έγινε κοπτοραπτική!»

Όσα αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το TLive

Καλεσμένη στην εκπομπή, TLive, βρέθηκε η Βίκυ Φλέσσα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περιβόητη φράση για τα Τέμπη «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί».

Η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και τόνισε ότι στις δηλώσεις της υπήρξε…κοπτοραπτική!

«Παραποιούνται και μοντάρονται για τρίτη φορά οι δηλώσεις μου. Αυτό το απόσπασμα είναι ένα μικρό μέρος από μία απάντηση που έδωσα παρουσιάζοντας το βιβλίο μου. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τον κύριο Κασσελάκη. Πρέπει να βρει τα πατήματά του και έχουμε πάθει μία τρικυμία εν κρανίω, με όλο τον σεβασμό προς την αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν μπορεί δικάζει δημόσια όταν μία υπόθεση βρίσκεται ήδη ενώπιων της δικαιοσύνης και να εργαλειοποιείται μία εθνική τραγωδία. Είμαστε μητέρες και γιαγιάδες, ξέρουμε τι σημαίνει να χάνεις δικό σου άνθρωπο πόσο μάλλον το παιδί σου. Η πράξη αυτή υπερβαίνει τα όρια του λαϊκισμού.

Για τη δήλωσή μου την πρώτη φορά έγινε κοπτοραπτική. Στη δεύτερη το είπα, αλλά πως το είπα. Περιμένουμε πραγματογνωμοσύνη, πρέπει να είμαστε φειδωλοί όταν η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη και αυτό είπα και σε εκείνη την εκδήλωση για το βιβλίο μου. Μιλούσαμε για το τραύμα μέσα από το οποίο περνάει το θαύμα, δεν μιλούσαμε περί πολιτικής. Μία κυρία με ρώτησε με επιθετικό ύφος: “Γιατί κατεβαίνετε κυρία Φλέσσα με αυτή την ελεεινή κυβέρνηση που σκότωσαν τα παιδιά μας;”.

Αυτός ο σταυρός που κουβαλάνε οι άνθρωποι δεν θα φύγει ποτέ από πάνω τους, της είπα. Αν γνωρίζαμε ότι στο τρένο αυτό γνωρίζαμε ότι είναι ένας συγγενής μας δε θα κάναμε καλά την δουλειά μας; Θέλετε να μιλήσουμε για την παθολογία στον ΟΣΕ και το κράτος; Βεβαίως νοσεί το κράτος. Και ακραίο θα ακουστεί αλλά τα σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη όπως κάψαμε τους ανθρώπους στο Μάτι. Είναι ατομική και όχι συλλογική ευθύνη. Αυτό της απάντησα. Εξαρτάται από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Λέω και φωνάζω να ζήσουμε σε μία κουλτούρα αγάπης γιατί τώρα ζούμε σε μία κουλτούρα βίας. Ζούμε σε δυστοπική κοινωνία».

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Φλέσσα: «Υπέστην τοξικότητα. Εάν το βίντεο δεν κατέβει, θα κάνω αγωγή…»