Βίκυ Καγιά 28 χρόνια πριν: «Είχαν γράψει ότι ψάχνω απεγνωσμένα να βρω πλαστικό χειρουργό»
Τηλεόραση

Βίκυ Καγιά 28 χρόνια πριν: «Είχαν γράψει ότι ψάχνω απεγνωσμένα να βρω πλαστικό χειρουργό»

Βίκυ Καγιά 28 χρόνια πριν: «Είχαν γράψει ότι ψάχνω απεγνωσμένα να βρω πλαστικό χειρουργό»

Η Νανά Παλαιτσάκη μέσω του προσωπικού της αρχείου έφερε στο φως την συνάντησή της με την Βίκυ Καγιά πριν από 28 χρόνια.

H Νανά Παλαιτσάκη μοιράστηκε βίντεο από το προσωπικό της αρχείο στην εκπομπή Mega Καλημέρα και έφερε στο φως την συνάντησή της με την Βίκυ Καγιά πριν από 28 χρόνια.

Το γνωστό μοντέλο είχε μιλήσει για την «πίκρα» της, τις «χοντράδες» που έχουν γραφτεί για εκείνη, και την αδιαφορία για τα χρήματα.

«Πικράθηκα πολλές φορές. Ξεκίνησα από πολύ νωρίς στο μόντελινγκ. Πολλοί ειρωνεύονταν και κορόιδευαν την ηλικία μου. Με απόπαιρναν, αλλά συγχρόνως με αγαπούσαν. Στον χώρο της μόδας, υπάρχουν συγκυρίες που μπορεί να σε προσβάλλουν και να σε απογοητεύσουν πάρα πολύ. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και ξέρεις ποια είσαι, τότε κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα», είχε πει.

Για τα ψευδή δημοσιεύματα που την αφορούσαν είπε:

«Είχαν γράψει για εμένα ότι ψάχνω απεγνωσμένα να βρω πλαστικό χειρουργό. Μετά το βίντεο κλιπ μου με τον Λευτέρη Πανταζή, οι εφημερίδες έγραφαν: “Η Βίκυ Καγιά οργίασε στη βίλα των οργίων”. Δεν δίνω ποτέ δικαιώματα και δεν θέλω να απαντάω σε τηλεφωνήματα δημοσιογράφων. Είναι αντιεπαγγελματικό να με παίρνουν δημοσιογράφοι στο σπίτι μου, ενώ πρώτα δεν έχουν συνεννοηθεί με το γραφείο μου. Έχουν γραφτεί για εμένα τεράστιες “χοντράδες”, επειδή αρνούμαι να δώσω συνεντεύξεις.

Θεωρώ ότι φθείρεται η προσωπικότητα κάποιου, με το να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις και να αναγκάζεται να παρευρίσκεται παντού. Είχα πει σε μια συνέντευξή μου ότι η μάνατζέρ μου χτίζει την καριέρα μου και ακόμα και αυτό παρεξηγήθηκε», είχε πει.

Τι έλεγε για τα χρήματα πριν από 28 χρόνια η Βίκυ Καγιά;

«Έχω βγάλει αρκετά λεφτά όντως, αλλά πλούσια νιώθω μέσα μου. Έχω μάθει πολλά πράγματα και έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους. Τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει», είχε παραδεχθεί μιλώντας στη Νανά Παλαιτσάκη.