Βίκυ Καγιά: Παραδίδει μαθήματα πασαρέλας στο πιο σέξι της catwalk για το Madwalk
Τηλεόραση

Βίκυ Καγιά: Παραδίδει μαθήματα πασαρέλας στο πιο σέξι της catwalk για το Madwalk

Βίκυ Καγιά: Παραδίδει μαθήματα πασαρέλας στο πιο σέξι της catwalk για το Madwalk

Το εντυπωσιακό intro βίντεο για το τηλεοπτικό σόου που θα μεταδώσει το Mega

Άλλο ένα Madwalk ετοιμάζεται για τις 20 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Το fashion music event έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά και θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο MEGA σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Το μεγάλο νέο είναι ότι δημοφιλής Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός Michele Morrone θα δώσει το παρών.

Τι κι αν η Βίκυ Καγιά απέχει από την τηλεόραση; Με έναν τρόπο είναι πάντα μέσα σε αυτήν και όπως θα δείτε από το εντυπωσιακό intro βίντεο του σόου δίνει μαθήματα πασαρέλας δείχνοντας στα καλύτερά της!

Στο Madwalk 2023 by Three Cents συμμετέχουν οι σχεδιαστές: Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dante, Eleni Kavvada, Nika, Valtadoros, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, Vrettos Vrettakos και τα brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, Creators Lab by IKEA, MAC Cosmetics, Social Outkast, Pink Woman και XXLOVE.

Στην σκηνή θα βρεθούν οι: Apon, FY, Good Job Nicky, Josephine, Kimi, Andrew Lambrou, Lila, Marseaux, Konnie Metaxa, 3 SUM, Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, κ.ά.

Η βραδιά θα κλείσει με ένα λαμπερό πάρτι, όπου ο DJ Αντώνης Δημητριάδης (AD-1 MUSIC) απογειώνει τη διάθεση με ένα δυναμικό DJ set. Μαζί του ο DJ Dim Chord.

Η φετινή διοργάνωση υποστηρίζει τους σκοπούς της HOPEgenesis, της ελληνικής αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, τη στήριξη της οικογένειας και την εύρεση λύσεων του δημογραφικού ζητήματος στην Ελλάδα.