Βίκυ Παγιατάκη: «Η Φαίη άπλωνε τη γάμπα την ατέλειωτη και σκούνταγε τον Γιώργο για να…»
Τηλεόραση

Βίκυ Παγιατάκη: «Η Φαίη άπλωνε τη γάμπα την ατέλειωτη και σκούνταγε τον Γιώργο για να…»

Βίκυ Παγιατάκη: «Η Φαίη άπλωνε τη γάμπα την ατέλειωτη και σκούνταγε τον Γιώργο για να…»

O σεισμός την ώρα της εκπομπής του Μικρούτσικου και οι δυσκολίες με Κωστόπουλο και Μπαλατσινού

Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη μοιράστηκε στο Πάμε Δανάη άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια των πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών του MEGA στις οποίες συμμετείχε.

Όπως είπε άλλωστε, είναι 40 χρόνια στην τηλεόραση και 30 στο Mega. «Διατηρώ ακόμα σχέσεις με όλους τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες εκτός από μία», την οποία και δεν αποκάλυψε.

«Έχω ζήσει πολλές ιστορίες γιατί σε όλες τις εκπομπές άλλα γίνονται από πίσω κι άλλα γίνονται μπροστά. Τι να πρωτοθυμηθώ;

Θυμάμαι όλες τις στιγμές με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό. Κάναμε μια εκπομπή στο Ηράκλειο σε ένα φρούριο και όταν έφτασα να πω για τον Λέοντα έκανε έναν μεγάλο σεισμό».

Όπως λέει η ίδια:

«Στην εκπομπή Πρωινό μου στο MEGA. ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ανοικονόμητος η Φαίη Σκορδά άπλωνε τη γάμπα την ατέλειωτη και σκούνταγε τον Γιώργο Λιάγκα για να κρατάει τις ισορροπίες. Είχα πολύ καλή συνεργασία με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, έφερναν κάθε μέρα πανέρια με κουλούρια και κεράκια».

«Ξαναγύρισα στο Μega με τους Πεντάμορφους, Ουγγαρέζο, Καινούργιου, Παπαδάκη, Νομικού. Ήταν η ισορροπία του τρόμου, κανένας δεν ήθελε κανέναν. Κάναμε “αμάν” να τελειώσει η σεζόν. Όταν συνεργάστηκα με τον Κωστόπουλο και την Μπαλατσινού ήταν μια δύσκολη περίοδος για εκείνους τότε. Ο Πέτρος Κωστόπουλος κάθε πρωί μου ζητούσε ένα μαντηλάκι για τη μπουτουνιέρα του κι ένα χάπι για το στομάχι», συμπληρώνει.

Η ίδια λέει:

«Ένα ευτράπελο που είχε συμβεί ήταν όταν έπρεπε να βγω βιαστικά στο πλατό και μου λύθηκε ο στηθόδεσμος. Δε θα ξεχάσω ποτέ όταν προσπάθησα να κρατήσω από τα πόδια τον κεντρικό παρουσιαστή για να μην τσακωθεί με κάποιον που είχε πει άσχημα πράγματα γι’ αυτόν. Επί δέκα λεπτά σερνόμουν γύρω γύρω να τον κρατάω για να μη γίνει καβγάς».