Βίκυ Βολιώτη: «Το να διαιωνίσω το DNA μου, είναι κάτι που δε με απασχόλησε ποτέ»
Τηλεόραση

Βίκυ Βολιώτη: «Το να διαιωνίσω το DNA μου, είναι κάτι που δε με απασχόλησε ποτέ»

Βίκυ Βολιώτη: «Το να διαιωνίσω το DNA μου, είναι κάτι που δε με απασχόλησε ποτέ»

Όσα είπε η γνωστή ηθοποιός για τους ανθρώπους που την πλήγωσαν και την απόφαση να υιοθετήσει

Για τους ανθρώπους που την πλήγωσαν, την αντίθεσή της στη διαιώνιση του DNA μέσω των παιδιών και την υιοθεσία μίλησε η Βίκυ Βολιώτη στο «Πάμε Δανάη».

«Βασανίστηκα πολύ σε αυτή τη δουλειά. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είναι μια εύκολη δουλειά. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι άνθρωποι που με έχουν πληγώσει, δημιουργήθηκε τρομακτική απόσταση μετά από άτυχη συμβάντα. Αυτό που δεν μπορώ να συγχωρήσω είναι το ότι δεν ζητήθηκε ποτέ συγγνώμη, είναι τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι & κανένας δεν είναι σκηνοθέτης».

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε μεταξύ άλλων και για την επιθυμία της κόρης της για ένα αδερφάκι.

«Η Άννα μας ζητούσε αδελφάκι, τώρα έχει σταματήσει άλλα η δουλειά μας είναι άστατη με τρέλα ωράρια, ωστόσο δεν το αποκλείουμε. Δεν με απασχόλησε ποτέ να διαιωνίσω το DNA μου, δεν θεωρώ ότι τα παιδιά είναι συνέχειά μας, αν και οι περισσότεροι από αυτή την ανάγκη αποκτούν παιδιά».

«Δεν ήμουν μία γυναίκα που ήθελε να αποκτήσει σώνει και καλά παιδί, οπότε θα ήθελα να γίνει με ένα παιδί το οποίο μπορεί να είχε ανάγκη από κάτι τέτοιο. Έχουμε μία υπέροχη κόρη, η οποία δεν θέλω να κάνει αυτά που θέλω εγώ, θέλω να κάνει αυτά που Θέλει εκείνη» τόνισε χαρακτηριστικά.






Διαβάστε επίσης

Βίκυ Βολιώτη: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ να ζήσω την τεκνοποίηση. Ήθελα να υιοθετήσω…»