Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Στις συνεντεύξεις θα λέμε ότι χωρίσαμε»
Τηλεόραση

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Στις συνεντεύξεις θα λέμε ότι χωρίσαμε»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Στις συνεντεύξεις θα λέμε ότι χωρίσαμε»

Όσα είπαν για την κοινή τους ζωή και τον έρωτα που υπάρχει μετά από 36 χρόνια

Καλεσμένοι στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη μεταξύ τους σχέση και πώς διαρκεί τόσα χρόνια αναλλοίωτη.

«Είμαστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες με μεγάλες αντιθέσεις και με ισχυρή γνώμη. Εμένα με κράτησε αυτή η σπίθα του έρωτα που δεν φεύγει από μέσα μου και με προστατεύει.

Είναι 35 – 36 χρόνια. Είναι ένας άλλος έρωτας. Εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν στον έρωτα και όχι την αγάπη που είναι μια ανθρώπινη εφεύρεση.

Μόνο έτσι μπορώ να λειτουργήσω. Μπορώ να ερωτευτώ το γέλιο ενός μωρού παιδιού. Έχουμε πάει να παρακολουθήσουμε μια σοπράνο και με αυτή τη μαγεία που ένιωσα, ερωτεύτηκα αυτό το πλάσμα που κατορθώνει αυτό που έκανε».

Για το πώς διατηρούν τη σχέση τους τόσα χρόνια και ποιο είναι το μυστικό τους, η Έφη Μουρίκη απάντησε με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

«Είπα στις εκπομπές που πάμε και μας ρωτάνε, θα λέμε “Λοιπόν, σήμερα ήρθαμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε”».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνέχισε: «Δεν ξέρω αν είναι απλό ή σύνθετο. Όταν βρίσκει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ, τον βρίσκει. Αυτή η καθημερινή διαδικασία υπάρχουν τριβές αρκεί να καταλάβει ο άνθρωπος ότι είναι υπό συζήτηση και προς επεξεργασία. Διάλογος και εγώ μέσα μου πρέπει να σκεφτώ πράγματα για να συνειδητοποιήσω τι είναι βαρετό για την Έφη.

Ξεκινώντας από τα ρούχα, την εμφάνιση και κατ’ επέκταση για τον χαρακτήρα μου. Είμαι δύσκολος άνθρωπο; Δεν πρέπει να μαλακώσω και να μπω στη θέση του άλλου; Μετά από τόσα χρόνια βλέπω την Έφη που γνώρισα. Όταν φοράω την πιτζάμα για 15 χρόνια πρέπει να την αλλάξω. Θα πετάξει την πιτζάμα, θα πετάξει και εμένα μαζί. Να μη γίνει συνήθεια αυτή η σχέση.

«Πολλές είναι οι απογοητεύσεις που μπορείς να ζήσεις στη ζωή σου. Το θέμα είναι πώς θα το αντιμετωπίζεις και το σθένος που έχεις να αντιμετωπίζεις την κάθε απογοήτευση. Είναι πιο εύκολο να γκρεμίζεις παρά να χτίσεις. Οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη να αγωνιζόμαστε στη ζωή. Αν στην πρώτη δυσκολία λες “άστο καλύτερα” πας στην ευκολία», κατέληξε η Έφη Μουρίκη.

Διαβάστε επίσης

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν έχετε σχέση μάλλον… ή έχετε;»