Βλάντιμιρ Πούτιν: Viral η κίνηση για το τρέμουλο στο πόδι του – Οργιάζουν οι φήμες και πάλι
Τηλεόραση

Βλάντιμιρ Πούτιν: Viral η κίνηση για το τρέμουλο στο πόδι του – Οργιάζουν οι φήμες και πάλι

Βλάντιμιρ Πούτιν: Viral η κίνηση για το τρέμουλο στο πόδι του – Οργιάζουν οι φήμες και πάλι

Τι συμβαίνει με την υγεία του Ρώσου προέδρου;

Viral έγινε για άλλη μια φορά ο Βλάντιμιρ Πούτιν μετά τη δίωρη συνέντευξη που έδωσε στον Αμερικανό Τάκερ Κάρλσον.

Η συνέντευξη συγκέντρωσε πάνω από 70 εκατομμύρια προβολές στο Youtube αλλά μία κίνηση του Ρώσου προέδρου ήταν αρκετή για να τροφοδοτήσει ξανά τις φήμες για την υγεία του 71χρονου.

Ο Πούτιν χρησιμοποιεί το χέρι του για να «ισιώσει» το πόδι του και αυτή η κίνηση ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια να συγκρατήσει το τρέμουλο, με την Daily Mail να αναρωτιέται για το ποια ακριβώς είναι η κατάσταση της υγείας του.

«Ο Πούτιν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το χέρι του για να ηρεμήσει το πόδι του και να το σταματήσει να κινείται. Ο 71χρονος Ρώσος πρόεδρος έβηξε επίσης και καθάρισε τον λαιμό του αρκετές φορές, ενώ έκανε ισχυρισμούς-βόμβα, όπως ότι η Ρωσία διαθέτει ανώτερους υπερηχητικούς πυραύλους από κάθε άλλο έθνος», γράφει η Daily Mail.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Πούτιν υποστήριξε πως η ήττα της χώρας του στην Ουκρανία είναι αδύνατη, ότι η CIA ανατίναξε τον Nord Stream και πως οι ΗΠΑ οργάνωσαν το πραξικόπημα του 2014 στο Κίεβο.

Η εικόνα που παρουσιάζει το Κρεμλίνο για τον Πούτιν είναι σταθερή από τότε που ανέλαβε για πρώτη φορά την εξουσία. Ένας καλογυμνασμένος άντρας που ιππεύει, γυμνάζεται, κάνει σκι, συμμετέχει σε αγώνες τζούντο και χοκεϊ επί πάγου. Ποτέ δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη έστω για προβλήματα υγείας.

Τα τελευταία χρόνια ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να περνά μεγάλα χρονικά διαστήματα στην παραθαλάσσια πόλη Σότσι, όπου τον συνοδεύουν ομάδες γιατρών διάφορων ειδικοτήτων. Ανάμεσα τους και ένας χειρούργος, που ειδικεύεται στον καρκίνο του θυρεοειδούς, αναφέρει σχετική έρευνα της Daily Mail.

Φήμες για την υγεία, ακόμα και για τον θάνατο του Πούτιν κυκλοφορούν για περισσότερα από δέκα χρόνια οι εικόνες όμως αμφισβητούν το μύθο του πάντα ακμαίου Ρώσου προέδρου.