Βόλος: Τα πρώτα λόγια του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του – «Έκανα αυτό που έπρεπε»
Τηλεόραση

Βόλος: Τα πρώτα λόγια του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του – «Έκανα αυτό που έπρεπε»

Βόλος: Τα πρώτα λόγια του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του – «Έκανα αυτό που έπρεπε»

Όσα είπε η σύζυγος του 50χρονου και αδελφή του 33χρονου θύματος

Την τοπική κοινωνία της Βόλου και όχι μόνο «πάγωσε» η είδηση ότι ένας 50χρονος πατέρας σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του.

Αφορμή στάθηκε η μαρτυρία της 18χρονης κόρης του ότι ο θείος της ουσιαστικά τη βίαζε για εννέα χρόνια, από τότε που η ίδια ήταν 9 ετών.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο στα social media αποσπώντας της έτσι χρηματικά ποσά.

Το Live News μεταδίδει τα πρώτα λόγια του 50χρονου πατέρα και πώς αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει σωστά μέχρι να μάθει την αλήθεια από την κόρη του.

«Το τελευταίο διάστημα η κόρη μου ζητούσε συνεχώς χρήματα. Εγώ της έστελνα κανονικά. Όμως, όταν με πήρε ο σπιτονοικοκύρης της πως του χρωστούσε ενοίκια, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει.

Όταν την ρώτησα, εκείνη έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως ο 33χρονος την βίαζε από τα 9 της χρόνια.

Μου έδειξε μάλιστα τα βίντεο που την εκβίαζε και τα μηνύματα που της ζητούσε λεφτά.

Θόλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου… Έκανα αυτό που έπρεπε. Πατέρας είμαι», δήλωσε χαρακτηριστικά στις αρχές.

Η σύζυγος του 50χρονου και αδελφή του θύματος απαντά και εκείνη για πρώτη φορά για τα όσα διαδραματίστηκαν αλλά και το τηλεφώνημα που της έκανε ο 50χρονος.

«Ο άντρας μου “έφαγε” τον αδελφό μου. Ήρθε, έφαγε, ντύθηκε, μετά έκανε τη «δουλειά» του και με πήρε και λέει: “Το έκανα”.

Μετά από μία ώρα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: “Τον σκότωσα”. Δεν ξέρω εγώ από αυτά, ό,τι λέει αυτός. Εγώ ούτε είδα, ούτε μου είπε κανένας, ούτε κατάλαβα τίποτα, δεν ξέρω.

Καταρχάς νωρίτερα δεν είχαν πολλά “πάρε-δώσε”, δεν ξέρω τώρα τι έμπλεξε ο άντρας μου. Αλλά ό,τι και να είχε υπάρχει ένας νόμος.

Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω. Δεν έχει δικαίωμα κανένας να σκοτώσει κάποιον σήμερα. Έχει αφήσει μία γυναίκα, ένα παιδί, παντρεμένος άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: «Την ακινητοποιήσαμε με μονωτική ταινία. Τη βάλαμε στο κουτί που έκλεινε με το ζόρι και…»