Βούρκωσε ο Μαμαλάκης: «Με έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού»
Τηλεόραση

Βούρκωσε ο Μαμαλάκης: «Με έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού»

Βούρκωσε ο Μαμαλάκης: «Με έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού»

Ο γνωστός τηλεοπτικός μάγειρας εξέφρασε το παράπονό του για την απόρριψη που έχει δεχτεί

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε μια φορτισμένη εξομολόγηση. Αρχικά μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που τον έστειλε στην Εντατική.

«Είμαι καλά, τέλος καλό όλα καλά. Ευγνωμονώ τους γιατρούς που έκαναν σωστή διάγνωση. Βρήκανε μια πολύ δύσκολη θεραπεία. Ήταν μικρόβια που με πειράξανε. Τώρα χρειάζομαι ενδυνάμωση» είπε.

Πέρασε μια πολύ μεγάλη κρίση η τηλεόραση, κρίση φτώχειας, οι παραγωγές πιεστήκανε και η ποιότητα είχε πέσει. Βγήκαν εκπομπές σαν την δική μου αλλά δεν πήγαν πολύ καλά και τα τηλεοπτικά παιχνίδια. Εκτελέστηκαν στις αρχές πολύ δυνατά. Ξαναέγινε μια προσπάθεια για το Τop Chef από τον ΣΚΑΪ μέσα στη φτώχεια την καταραμένη και ξανάμεινε μόνο του το MasterChef.

Πέρσι ήταν βαρετό, ήξερες και τις ατάκες που θα ακούσεις. Η διαφορά είναι ότι τους βάζουν σε τετραγωνάκια ενώ οι μεγάλοι σεφ είναι δημιουργοί.

Θα ξαναέκανα το Μπουκιά και συχώριο.

Μπλοκάρισαν την πρότασή μου όχι για το κόστος αλλά για λόγους προσωπικούς από ότι έμαθα. Ασφαλώς τα κανάλια ζητάνε κάτι πιο εμπορικό και πιο φτηνό. Με έχουν ξεσηκώσει 2-3 φορές και με έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού, σαν το παιδάκι που του λες να το πας στο περίπτερο να του πάρεις γλειφιτζούρι. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλει να μείνει στην επικαιρότητα μέχρι να με θάβουν στον τάφο, ούτε η εικόνα μου είναι η ίδια ούτε έχω πικρία με την ελληνική τηλεόραση» είπε με παράπονο διότι δεν εγκρίνεται η πρόταση εκπομπής που έχει υποβάλει για την κουζίνα του Χρυσού Αιώνα του Περικλή.

«Τα έχω καταφέρει καλύτερα στην επαγγελματική μου ζωή, έφτασα σε μία κορυφή» ομολόγησε.