Βούρκωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την έκπληξη της συντρόφου του
Τηλεόραση

Βούρκωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την έκπληξη της συντρόφου του

Βούρκωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την έκπληξη της συντρόφου του

«Την ευχαριστώ για την αγάπη της»

Τον Μιχάλη Ιατρόπουλο υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της η Μαρία Μπακοδήμου και με την έκπληξη που του επιφύλαξε κατάφερε να τον συγκινήσει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξή του είδαμε τη σύντροφό του να μιλάει για εκείνον με τα πιο γλυκά λόγια στο βίντεο που έπαιξε.

«Όταν μου ζητήθηκε να γυρίσω αυτό το βίντεο, πραγματικά δεν ήξερα τι να πω και σε τι να αναφερθώ. Τι θα μπορούσε να πει κανένας για την ψυχάρα σου, την προσωπικότητά σου… Πόσο να μιλήσει; Έτσι, σκέφτηκα να περιοριστώ απλά σε μια δήλωση. Θέλω να δηλώσω δημόσια ότι είμαι και θα παραμείνω η μεγαλύτερη, αιώνια θαυμάστριά σου. Σε αγαπώ» ανέφερε η Κατερίνα Καλκανά.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξετρελαμένος μπαμπάς – Η πόζα του με τον κούκλο γιο του

Βουρκωμένος ο ηθοποιός την ευχαρίστησε και μίλησε με αγάπη για εκείνη.

«Ευχαριστώ πολύ την Κατερίνα για την αλήθεια που είπε. Είναι ένα πρόσωπο που αγαπάω πάρα πολύ και σέβομαι. Η σύντροφός μου έχει την ευκαιρία να δει αν ξηγιέμαι καλά στους ανθρώπους ή όχι, αδιακρίτως σε όλους τους ανθρώπους».

«Την ευχαριστώ για την αγάπη της, ελπίζω να είμαι άξιος και να ανταποδίδω στην καθημερινότητα όσο μπορώ. Είμαι αιώνια ευγνώμων γιατί μου έχει φερθεί πάρα πολύ καλά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις».