Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ξεχείλισε το ποτήρι με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Εδώ και έναν χρόνο λέει…»
Τηλεόραση

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ξεχείλισε το ποτήρι με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Εδώ και έναν χρόνο λέει…»

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ξεχείλισε το ποτήρι με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Εδώ και έναν χρόνο λέει…»

Όσα είπε για την πρώην συμπαίκτριά της

Πρωινό Σουσού έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου που μίλησε για τη ζωή της με τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και τα πρόσφατα γεγονότα, το εξώδικο που έστειλε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Μετακομίζουμε στο καινούργιο σπίτι με τον Σπύρο αύριο. Όλα τα τρώει ο Σπύρος, του αρέσει η μαγειρική. Πεινάει. Από το άγχος της ζωής του τώρα το βγάζει στο φαΐ.

Δεν έχουμε περάσει χειμώνα μαζί. Να ζήσουμε λίγο και μετά γάμος. Δεν βιαζόμαστε. Δεν θα έλεγα όχι αν μου έκανε πρόταση γάμου. Το ξέρω ότι θα γίνει. Σιγά σιγά.

Έχω φορέσει πολλά νυφικά και δεν ξέρω τι να βάλω. Σκέφτομαι να βάλω δύο. Έχω πάρα πολλούς φίλους που θέλω να μας παντρέψουν. Η μαμά μου είχε πολλούς κουμπάρους. Ανοιχτό γάμο, τι να με πειράξουν οι κάμερες;».

Μιλώντας για την κόντρα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε ότι «το να με σταυρώνουν αδίκως, όταν πλέον είμαι 27 και έχω φτιάξει μια ζωή με τον Σπύρο που είναι από καλή οικογένεια, επηρεάζει τη δουλειά μου. Δεν θέλω να λέγονται ψέματα για μένα δημόσια για τη δουλειά μου.  Για να προστατεύω για τον εαυτό μου θα κάνω εξώδικα. Κουράστηκα να βγαίνω και να είμαι συνέχεια σε θέση άμυνας. Σε καμία συνέντευξη δεν έχω πει κακό για κανέναν» είπε.

Μάλιστα ο ενδυματολόγος της επίδειξης μόδας που συμμετείχε και εκείνη  και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από όπου ξεκίνησε η κόντρα τους μίλησε στην εκπομπή και διέψευσε τη δεύτερη λέγοντας ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήξερε εξαρχής την αρχή εμφάνισης στο σόου αλλά και ότι η Βρισηίδα δεν είπε ποτέ κακή κουβέντα για εκείνη καθώς και ότι δεν είχαν οι δυο τους επαφή στο σόου και στα παρασκήνια.

«Στην Ευρυδίκη δεν χρειάζεται να της μεταφέρει κάποιος κάτι, μόνη της τα σκέφτεται. Εδώ και έναν χρόνο λέει διάφορα πράγματα και μπροστά και πίσω από τις κάμερες για μένα και τον σύντροφό μου και ξεχείλισε το ποτήρι. Έστειλα εξώδικο για να προλάβω το μέλλον.

Δεν βγήκα μαζί της να το λύσω γιατί φοβόμουν τι θα πει μετά. Έχασα την εμπιστοσύνη μου. Με αυτά που είπε για τον σύντροφό μου ένιωσα προδομένη. Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε εξώδικο στον Σπύρο γιατί η Ευρυδίκη την έβαλε.

Δεν μου αρέσει να βγαίνω και να κάνω μπαλάκι στις εκπομπές το τι είπε η μία και η άλλη. Δεν έχω απαντήσει σε καμία δήλωσή της, δεν μου αρέσει το ξεκατίνιασμα. Στέλνω ένα εξώδικο να τελειώνω» είπε.