Χαρά Παππά: «Ξαφνικά στο κομμωτήριο είδαν ότι σε ένα σημείο δεν υπήρχαν μαλλιά»
Τηλεόραση

Χαρά Παππά: «Ξαφνικά στο κομμωτήριο είδαν ότι σε ένα σημείο δεν υπήρχαν μαλλιά»

Χαρά Παππά: «Ξαφνικά στο κομμωτήριο είδαν ότι σε ένα σημείο δεν υπήρχαν μαλλιά»

Όσα είπε για την αλωπεκία στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς»

Για το πρόβλημα της αλωπεκίας μίλησε η Χαρά Παππά στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Η υποψήφια του GNTM είχε μιλήσει για αυτό στο Instagram αρχικά.

«Προσπαθώ ό,τι ανεβάζω να μην το ανεβάζω με αρνητικό συναίσθημα από πίσω».

«Δεν πρέπει να είναι ταμπού. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Επειδή άφηνα το άγχος και δεν το ήλεγχα κάποια στιγμή με κατέβαλε. Επισκέφτηκα ειδικό για να μπορώ να το ελέγχω. Νομίζω ότι είναι ο χαρακτήρας μου έτσι; Η γενιά μας; Είμαι και λίγο ευαίσθητη.

Γενικά την οικογένειά μου είναι κληρονομικό, το έχει βιώσει κι η μαμά μου, ο παππούς μου, η προγιαγιά μου. Το ήξερα. Έλεγχα πολύ συχνά τα μαλλιά μου για να δω αν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και σε μένα, ήμουν και αγχωτική. Το γνώριζα ότι μπορεί να συμβεί, ήμουν προετοιμασμένη, σε ποιον ειδικό να απευθυνθώ. Ξαφνικά στο κομμωτήριο μια μέρα είδαν ότι σε ένα σημείο δεν υπήρχαν μαλλιά. Κατευθείαν πήγα σε ειδικό.

Στο κομμωτήριο είπα “μπορείς να το βγάλεις φωτογραφία” για να το δω. Μου το έχει πάρα πολλές φορές η μαμά μου που την έβγαζα για να το δει. Στεναχωρήθηκα, φοβήθηκα γιατί ο παππούς και η προγιαγιά μου έχασαν όλες τις τρίχες στο σώμα τους.

Αγχώθηκα, αλλά ήταν η πρώτη αντίδραση. Μετά είπα οκ, θα πάμε στον γιατρό.

Πήγα στον γιατρό μου και ευτυχώς οι θύλακες ήταν ενεργοί και δεν χρειάστηκε θεραπεία αλλά παρακολούθηση. Οπότε προς το παρόν καλά!

Η πρώτη λύση ήταν η ψυχανάλυση γιατί τα περισσότερα αυτοάνοσα τα προκαλεί το άγχος και η δεύτερη να προσέχω τι χρησιμοποιώ στα μαλλιά μου.

Το έχω ξεπεράσει μέσα μου για να μπορώ να μιλάω για αυτό» είπε.