Χάρης Γρηγορόπουλος: Η αμηχανία του για δηλώσεις Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου – «Είναι ύβρις να υπάρχουν φαγωμάρες αλλά…»
Τηλεόραση

Χάρης Γρηγορόπουλος: Η αμηχανία του για δηλώσεις Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου – «Είναι ύβρις να υπάρχουν φαγωμάρες αλλά…»

Χάρης Γρηγορόπουλος: Η αμηχανία του για δηλώσεις Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου – «Είναι ύβρις να υπάρχουν φαγωμάρες αλλά…»

Όσα είπε για το «φάγωμα» στην παράσταση, Μάρτυρας Κατηγορίας

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά, βρέθηκε ο Χάρης Γρηγορόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα ακούστηκαν για την παράσταση, Μάρτυρας Κατηγορίας.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Θοδωρή Κατσαφάδου ότι ενημερώθηκε τόσο αυτός όσο και ο Νίκος Πολυδερόπουλος ότι την επόμενη χρονιά δεν θα συμμετέχουν στην παράσταση.

Ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν, ξαφνικά έλαβαν την άρνηση με τις φήμες να αναφέρουν ότι κάποιος από τους συναδέλφους εξέφρασε την δυσφορία του.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Θοδωρής Κατσαφάδος μιλώντας στο Breakfast@Star, είπε: «Είμαι στο Θέατρο Άνεσις στην παράσταση “Μάρτυρας Κατηγορίας”, είμαστε με γεμάτο θέατρο κάθε μέρα. Εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώνεται σε όλο το θίασο ότι θα συνεχίζουμε μια χαρά.

Μετά από λίγες ημέρες ακούω κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει.

Επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία και μου ανακοινώνεται ότι δεν θα είναι στην παράσταση ο Νίκος Πολυδερόπουλος και μάλιστα το πολύ άσχημο και σκληρό για εμένα είναι ότι του το είπανε μόλις ήρθε από το μνημόσυνο του αδελφού του που είχε πάει στην Πάτρα. Μου είπανε ότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί σας. Δηλαδή με διώχνετε; Ναι, μου είπανε ότι εσύ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ήταν καλό να μην είστε στο ανέβασμα του χρόνου».

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος που συμμετέχει στην παράσταση δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες επί του θέματος δείχνοντας φανερά την αμηχανία του. Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν «φαγωμάρες» στον θίασό τους!

«Είναι ύβρις να υπάρχουν φαγωμάρες σε κάτι που πάει καλά. Συνήθως εμφανίζονται όταν το έργο δεν έχει επιτυχία! Αυτό είναι λίγο περίεργο, το έζησα κι αυτό! Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί τα εν οίκω μη εν δήμω. Όπως και στη ζωή που σε μια παρέα ή σε ένα κοινωνικό σύνολο θα βρεθεί κάποιος που θα τον αντιπαθήσεις, έτσι είναι και στη δουλειά. Εμείς έχουμε συμπυκνωμένη ζωή στο θέατρο!».

Διαβάστε επίσης

Θοδωρής Κατσαφάδος για Πολυδερόπουλο: «Μετά το μνημόσυνο του αδελφού του τού είπαν ότι δεν θα συνεχίσει στην παράσταση»