Χάρης Ρώμας: «Ανακάλυψα ότι η πρώην σχέση μου μένει στο Χαλάνδρι και ελπίζω να με ψήφισε!»
Τηλεόραση

Χάρης Ρώμας: «Ανακάλυψα ότι η πρώην σχέση μου μένει στο Χαλάνδρι και ελπίζω να με ψήφισε!»

Χάρης Ρώμας: «Ανακάλυψα ότι η πρώην σχέση μου μένει στο Χαλάνδρι και ελπίζω να με ψήφισε!»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την επαγγελματικά σχέδια, την προσωπική του ζωή, την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, την Ρένα Βλαχοπούλου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του σχέδια, είπε:

«Αυτό που με εμπνέει είναι η ζωή και οι δυσκολίες της για τα επόμενα βήματά μου. Το “Πεφταστέρι” δεν το είδατε γιατί δεν θέλω να το δείτε! Είναι άριστο αλλά δεν είναι ακόμα η στιγμή του. Η τηλεόραση γέμισε με σειρές εποχής, δεν ξέρω γιατί αλλά πρέπει να αφουγκράζεσαι την εποχή».

Για την προσωπική του ζωή και την αποχώρηση από την μακροχρόνια σχέση του, είπε:

«Η αποχώρηση από τη μακροχρόνια σχέση μου με έκανε να καταλάβω ότι όλα τελειώνουν κάποια στιγμή, ήταν με πικρό τρόπο. Ανακάλυψα ότι η πρώην σχέση μου μένει στο Χαλάνδρι και ελπίζω να με ψήφισε, δεν είμαι και σίγουρος».

Επίσης μίλησε για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, τι είπε:

«Για το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια πιστεύω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να το κάνει κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές και μετά από διαρκές τσεκάρισμα από τις αρμόδιες αρχές. Ο Σεργουλόπουλος δεν είναι στενός μου φίλος αλλά με τον τρόπο που αναθρέφει το παιδί του, με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος που υπάρχει και αυτή η πλευρά. Είναι ένα καλό παράδειγμα για τον κόσμο επειδή είναι γνωστός».

Για τη Ρένα Βλαχοπούλου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, σχολίασε:

«Τη Ρένα Βλαχοπούλου την αγαπούσε πολύ ο κόσμος, είχε αυτό το χάρισμα να σκορπίζει χαρά και γέλιο. Αλλά όταν την γνώρισα εγώ ήταν στο “ρελαντί” της καριέρας της δηλαδή οι ρυθμοί είχαν πέσει, ήταν πιο γερασμένη για αυτό την διόρθωνα συνέχεια. Της κακοφαινόταν πάρα πολύ».

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχαμε παρουσιάσει μαζί καλλιστεία, της άρεσαν οι νέοι άνθρωποι και περισσότερο οι νέοι άντρες. Μου είχε πει ότι με θεωρούσε πολύ έξυπνο άνθρωπο, γίναμε φίλοι και ήταν πολύ λαμπερός άνθρωπος. Επίσης ήταν νάρκισσος όσο δεν λέγεται, και υπήρχαν ακόμα καλύτερες ερμηνείες που θα μπορούσε να δώσει στον κόσμο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: