Χάρης Βαρθακούρης: «Η τηλεόραση μόνο κακό έκανε στη σχέση μας με την Αντελίνα»
Τηλεόραση

Χάρης Βαρθακούρης: «Η τηλεόραση μόνο κακό έκανε στη σχέση μας με την Αντελίνα»

Χάρης Βαρθακούρης: «Η τηλεόραση μόνο κακό έκανε στη σχέση μας με την Αντελίνα»

Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή σε κυπριακή εκπομπή

Έξω από τα δόντια για την τηλεόραση μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση εδώ και μήνες, στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου, καλεσμένος με τον Γιάννη Βαρδή στο πλαίσιο των live εμφανίσεών τους και στην Κύπρο.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία που είχε από το πέρασμά του ως παρουσιαστής στην τηλεόραση και μάλιστα αναφέρθηκε στην εκπομπή που έκανε με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση. Δεν έχω βγει ούτε ως καλεσμένος, πάνω από χρόνο και δεν είναι ότι δεν δέχομαι προτάσεις. Η δικαιολογία μου είναι μόλις βγάλω ένα νέο κομμάτι. Είναι πρώτη φορά που βγαίνω στο 23.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός που βρέθηκε η τηλεόραση στη ζωή μου την περίοδο που βρέθηκε, του κορονοϊού, γιατί έβαλε φαΐ στο τραπέζι μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εννοείται ότι δεν την απορρίπτω και αν μου γίνει μία πρόταση που έχει ενδιαφέρον θα το έκανα. Ευτυχώς επανήλθε το τραγούδι και μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω.

Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα μέσον να επικοινωνήσω τη δουλειά μου. Για τρία χρόνια έγινε επάγγελμα. Είχα την τύχη να το συνδυάσω και οικογενειακά που μόνο κακό έκανε στη σχέση μας. Τώρα που  η γυναίκα μου επίσης απέχει έναν χρόνο από την τηλεόραση είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο πιο ευγενικός όρος για την τηλεόραση είναι βούρκος.

Τίποτα δεν με τραυμάτισε, υπήρξα μάρτυρας, είδα καταστάσεις, φταίνε οι άνθρωποι που αύριο μπορεί να μην είναι κάπου και να ξαναπάω στην τηλεόραση.

Ξέρετε πόσο ψυχοφθόρο είναι; Το πρώτο πράγμα που έκανε η γυναίκα μου όταν άνοιγε τα μάτια της ήταν τα νούμερα. Και μου έλεγε ότι φταίω εγώ» είπε.

Μιλώντας για τα βαριά ονόματα των πατεράδων τους που κουβαλούν, δήλωσαν τρομερά περήφανοι αλλά όπως είπε ο Χάρης, «όταν κουβαλάς ένα όνομα πολλοί το θεωρούν προνόμιο αλλά δέχεσαι μια συνεχή σύγκριση με θρύλους που είναι άδικη και άσκοπη».