Χάρης Βαρθακούρης: «Με πίκρανε να κάθομαι μήνες να γράψω κάτι για να με καπελώσει ο τίποτας»
Τηλεόραση

Χάρης Βαρθακούρης: «Με πίκρανε να κάθομαι μήνες να γράψω κάτι για να με καπελώσει ο τίποτας»

Χάρης Βαρθακούρης: «Με πίκρανε να κάθομαι μήνες να γράψω κάτι για να με καπελώσει ο τίποτας»

Ξέσπασε ο γνωστός τραγουδιστής

Καλεσμένοι στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής οι οποίοι μίλησαν για τους παράλληλους δρόμους που ακολούθησαν καλλιτεχνικά αλλά και τα κοινά βιώματα που είχαν μεγαλώνοντας με δύο πατέρες «μεγαθήρια» της μουσικής σκηνής.

Μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν με τους γονείς τους μετά το διαζύγιό τους ομολογώντας πως ο Γιάννης Πάριος ήταν πάντα παρών για τον ίδιο και τις ανάγκες του.

«Έμενα με τον πατέρα μου όποτε ήθελα. Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι χωρίς απαραιτήτως να έχουν πάρει διαζύγιο έτσι δεν υπήρχε να ορίσει κάποιος που θα ορίσει πότε θα με δει. Όποτε είχα την ανάγκη να τον δω τον έβλεπα».

Σε άλλο σημείο ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ποια είναι η πίκρα του από τον χώρο.

«Δεν γουστάρω να κάθομαι μήνες να γράψω κάτι για να με καπελώσει ο τίποτας»

«Δεν χρειάζεται να το σκεφτώ γιατί θυμάμαι ποια είναι η πίκρα μου. Αυτό που με πείραξε λοιπόν είναι όταν συνειδητοποίησα το εξής. Βγάζω έναν πρώτο δίσκο, όπου έχω γράψει σχεδόν όλα τα τραγούδια και παίζω σχεδόν όλα τα όργανα, τα έχω κάνει όλα και δεν μπορείς να με αμφισβητήσεις πια. Αφού κάνω όμως όλα αυτά, λίγο καιρό μετά βγαίνει τότε ένα Fame Story και συνειδητοποιώ ότι παιδάκια μέσα σε έναν μήνα έγιναν 100 φορές πιο διάσημοι και αναγνωρίσιμοι από μένα που έχω ιδρώσει και έχω σπουδάσει.

«Ξαφνικά όμως, αν εκείνη τη στιγμή πρέπει να δουλέψω με αυτόν που έφυγε πρώτος από το Fame Story, θα ήμουν δεύτερο όνομα. Δηλαδή αν μας έκαναν πρόταση θα ήταν να ανοίξω το πρόγραμμα για τον τύπο που αποχώρησε πρώτος επειδή τότε η τηλεόραση έδωσε βήμα σε αυτούς. “Τι νόημα έχει; Τι δουλειά έχω εγώ εδώ πέρα, σε αυτό το πράγμα;”  σκεφτόμουν και συνειδητοποίησα ότι δεν γουστάρω».

«Συνειδητοποίησα τότε ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία. Φαντάσου πως έκανα τρία χρόνια να βγάλω τον δεύτερο μου δίσκο μετά τον πρώτο. Γιατί το Fame Story 1 έφερε και το 2ο και είπα πως δεν γουστάρω να κάθομαι μήνες να γράψω κάτι, να ηχογραφήσω και να βάλω όλη την ψυχή μου, για να με καπελώσει ο τίποτας. Αυτό θυμάμαι ότι με πίκρανε»

Διαβάστε επίσης

Χάρης Βαρθακούρης: «Όταν ανακαλύψαμε με την Αντελίνα ότι το σπέρμα μου λειτουργεί…»