Χριστίνα Δελλή για Πολυχρονόπουλο: «Είχε μια εμμονή με μένα, ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου»
Τηλεόραση

Χριστίνα Δελλή για Πολυχρονόπουλο: «Είχε μια εμμονή με μένα, ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου»

Χριστίνα Δελλή για Πολυχρονόπουλο: «Είχε μια εμμονή με μένα, ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος άνθρωπος»

Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ελέγχεται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» μετά το πόρισμα φωτιά της ΑΑΔΕ.

Με αφορμή όσα ακούγονται η Χριστίνα Δελλή μίλησε στην εκπομπή T live για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο πριν από αρκετά χρόνια και όταν εκείνος ήταν θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο Άλλος Άνθρωπος, είναι ένας άλλος άνθρωπος. Θα πω για τον δικό μας άνθρωπο, των μπουζουκιών, εκείνον ο οποίος διασκέδαζε και ερχόταν στο μαγαζί όπου προσπαθούσε να κατακτήσει ακόμα και άλλες παρέες. Δηλαδή ας πούμε ότι έκανε μέσα στο μαγαζί δημόσιες σχέσεις. Πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι, μιλούσε με τον κόσμο και είχε μια εμμονή με μένα στο να ζητάει από μετρ να πηγαίνω συνέχεια στο τραπέζι του, να με βλέπει και να μιλάει μαζί μου».

«Ήθελε να γίνει μάνατζερ μου και κάποια στιγμή με είχε εκνευρίσει όλο αυτό και λίγο απέφευγα την κατάσταση γιατί τότε κοίταγα πως θα πληρωθούν τίμια αυτοί που δουλεύουν μέσα στο μαγαζί. Τραγουδούσα στο πάλκο και δεν είχα δηλαδή τον χρόνο ώστε να κάτσω μαζί του, να μου πει την σκοτεινή του πλευρά και ό,τι είχε στο μυαλό του. Κάποια στιγμή του είχα πει ότι δεν ήθελα μάνατζερ και μέχρι εκεί του είχα δώσει το περιθώριο να με γνωρίσει».

«Επέμενε όμως, ερχόταν στο μαγαζί, έκλεινε το τραπεζάκι του και έβλεπα στη λίστα το όνομα Πολυχρονόπουλος. Χόρευε τα ζεϊμπεκάκια του, έκανε τις δημόσιες σχέσεις του, πέταγε τα λουλουδάκια του και έβλεπα γενικά έναν κοσμικό άνθρωπο που δεν μπορούσα καθόλου να φανταστώ ότι θα προκύψουν τέτοια πράγματα. Ήταν γαλαντόμος ποτέ, ανοιχτοχέρης και καλόκαρδος προς όλους εμάς».

Διαβάστε επίσης

Υπόθεση Πολυχρονόπουλου: «Έμπαινε συνέχεια σε ερωτικές ιστοσελίδες» – Κουνιάδος του: «Είναι αθώος»