Χριστίνα Ιορδανίδου: «Μου είχαν πει ότι είχα 2% πιθανότητες να κάνω παιδί»
Τηλεόραση

Χριστίνα Ιορδανίδου: «Μου είχαν πει ότι είχα 2% πιθανότητες να κάνω παιδί»

Χριστίνα Ιορδανίδου: «Μου είχαν πει ότι είχα 2% πιθανότητες να κάνω παιδί»

Το πρώτο παιδί με εξωσωματική στην Ελλάδα απέκτησε δίδυμα με την ίδια μέθοδο με τον σύζυγό της, Γιώργο Γρηγοριάδη

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, παρουσιαστής στον ΣΚΑΪ και η δημοσιογράφος, Χριστίνα Ιορδανίδου μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» για τον ερχομό των δίδυμων μωρών τους πριν από λίγο καιρό.

«Οι πρώτες 15 μέρες με τα δίδυμα μωράκια μας είναι δύσκολες, τέλειες, με πολύ χαρά και καθόλου ύπνο» είπε η Χριστίνα

Η Χριστίνα ήταν το πρώτο παιδί πριν από 40 χρόνια που γεννήθηκε στην Ελλάδα με τη μέθοδο της εξωσωματικής και τελικά και η ίδια έφερε στον κόσμο τα παιδιά της με τον ίδιο τρόπο.

«Ήμουν το πρώτο παιδί στην Ελλάδα που γεννήθηκε με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η μαμά μου όταν επέστρεψε από την Αγγλία πολλοί δημοσιογράφοι ήθελαν να της πάρουν συνέντευξη για να μάθουν.

Η ιστορία μου έδωσε ελπίδα σε πολλές γυναίκες. Μου στέλνουν μηνύματα άνθρωποι και μου λένε ότι ήρθαν στη ζωή επειδή η μαμά τους είδε την περίπτωση της μαμάς μου.

Ο γιατρός μου ξέρει να κάνει μία μέθοδο χωρίς πολλά φάρμακα.

Είχα επιβαρυμένο ορμονικό σύστημα και μου είχαν πει ότι είχα 2% πιθανότητες να κάνω παιδί. Χρειάστηκε να κάνω και εγώ εξωσωματική.

Δεν μου γεννήθηκε η ανάγκη να κάνω μόνη μου παιδί, μου γεννήθηκε επειδή ήμουν με τον Γιώργο. Τότε αισθάνθηκα ασφάλεια και είπα ότι θέλω να κάνω παιδιά».

Οι καρμικές συμπτώσεις του ζευγαριού

Ο Γιώργος περιέγραψε πώς νιώθει που έγινε και πάλι πατέρας μετά από 20 χρόνια αφού έχει αλλά 2 παιδιά, 20 και 18 ετών.

«Ζω μια δεύτερη ζωή. Την πρώτη φορά ήμουν 29 στα 30 τώρα είμαι 49 στα 50. Τώρα χρησιμοποιώ τη σοφία και την ωριμότητα, τότε τη νεανική ορμή και το πάθος για δημιουργία. Όταν ήμουν 17 ετών απέκτησα δίδυμα αδέλφια από τον 2ο γάμο της μητέρας μου. Το ίδιο επαναλαμβάνεται τώρα με εμένα και οι μεγάλες μου κόρες έχουν ερωτευτεί τα μωρά».

Τέλος, ανέφεραν πως έγιναν ζευγάρι ενώ ήταν για πάνω από 10  χρόνια κολλητοί φίλοι.

«Από την πρώτη μέρα που πήγα στον Alpha ήταν ο πρώτος που μου κάθισε καλά και γίναμε φίλοι. Ήμασταν συνέχεια μαζί και έλεγαν αν συμβαίνει κάτι. Πηγαίναμε για καφέ, βγαίναμε ακόμα και με τις κόρες του. Με τον Γιώργο είμαστε 4,5 χρόνια ζευγάρι και περίπου 10 χρόνια κολλητοί φίλοι».

«Δεν είχαμε στο νου μας κάτι πονηρό, απλά έτυχε» είπε ο Γιώργος.