Χριστίνα Σούζη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την ανατροπή του αυτοκινήτου
Τηλεόραση

Χριστίνα Σούζη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την ανατροπή του αυτοκινήτου

Χριστίνα Σούζη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την ανατροπή του αυτοκινήτου

«Άγιο είχα», είπε η μετεωρολόγος

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, το απόγευμα της Τετάρτης (7/6) όταν το αυτοκίνητό της αναποδογύρισε για άγνωστους λόγους.

Το Live News εξασφάλισε βίντεο από την στιγμή της ανατροπής του αυτοκινήτου, με το πλάνο να κόβει την ανάσα.

Το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα.

Χριστίνα Σούζη: Το πρώτη της μήνυμα από το νοσοκομείο – «Φθηνά τη γλίτωσα»

Στην αρχή του βίντεο τα δύο οχήματα συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη ανατρέπεται κι σέρνεται με τον ουρανό στο δρόμο.

Το μαύρο τζιπ φρενάρει και σε βίντεο φαίνεται από άλλη γωνία το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ απεγκλωβίζεται αιμόφυρτη και μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Ευτυχώς η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, με την ίδια να προσπαθεί όπως μας λέει να αφήσει πίσω το ισχυρό σοκ που υπέστη.

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», εξομολογήθηκε.