Χριστίνα Βίδου: «Είχα παραιτηθεί εμφανισιακά. Είχα θωρακίσει τον εαυτό μου και εκεί έγινα σκληρή»
Τηλεόραση

Χριστίνα Βίδου: «Είχα παραιτηθεί εμφανισιακά. Είχα θωρακίσει τον εαυτό μου και εκεί έγινα σκληρή»

Χριστίνα Βίδου: «Είχα παραιτηθεί εμφανισιακά. Είχα θωρακίσει τον εαυτό μου και εκεί έγινα σκληρή»

Όσα είπε για τη σχέση με τον σύντροφό της αλλά και την κόρη της

Στην εκπομπή ERT Backstage παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Βίδου και μίλησε για τον σύντροφό της αλλά και την κόρη της και τη σχέση που έχουν.

«Αν είχα παραιτηθεί θα φαινόταν. Για μια 8ετία είχα παραιτηθεί για μια απώλεια της ζωής μου αλλά είχα παραιτηθεί εμφανισιακά. Είχα θωρακίσει τον εαυτό μου και εκεί έγινα σκληρή. Αλλά μετά ξεκινάς και λες δεν το θέλω! Θα με κρατήσει και πώς θα πάω μπροστά; Ό,τι έγινε τότε με το τι θα γίνει μετά θα είναι διαφορετικό. Όταν το συνειδητοποιήσουμε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να τα δώσεις όλα στη ζωή σου. Σήμερα είμαι πολύ καλά! Με τον σύντροφό μου είμαστε 12 χρόνια μαζί. Ο Δημήτρης σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου είναι εκεί και με στηρίζει. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να βρουν κάποιος να τις πιστεύει τόσο πολύ. Είναι γενναιόδωρος! Είναι το δώρο μου πέρα από την κόρη μου. Με τον σύντροφό μου ήμασταν συμμαθητές από την Α’ Δημοτικού. Όταν κάνετε reunion να πάτε! Ήταν ένα βράδυ που δεν ήθελα να βγω και εκεί βρεθήκαμε».

«Η κόρη μου είναι 15 ετών! Δεν είμαι αυστηρή ως μαμά. Δεν είμαι ούτε φίλη και θέλει να ξέρει ότι έχω όρια αλλά είμαι υπερπροστατευτική. Όταν έχεις περάσει από διάφορα στάδια σε ένα επάγγελμα που αγαπάς, σου βγαίνει ότι δεν θες να πληγωθεί το παιδί μου. Δεν βλέπει την εκπομπή για να κρίνει τα θέματα. Είναι αυστηρή, με κοροϊδεύει. Μου παίρνει τα καλλυντικά και μικρή τα τακούνια. Ξέρω ότι είναι ένας δυνατός άνθρωπος η κόρη μου. Η απώλεια της γιαγιάς της στα 9 και του μπαμπά της στα 11, κανονικά τα παιδιά δεν πρέπει να ζουν αυτές τις απώλειες. Με πολλή συζήτηση και με έκφραση των συναισθημάτων. Της έλεγα πάντα πως αισθάνομαι. Όταν έρχεται κάτι στη ζωή έχεις δύο δρόμους. Να το αφήσεις να σε επηρεάσει και να μείνεις πίσω ή να σε επηρεάσει, να το πάρεις και να προχωρήσεις μπροστά. Για μένα αυτός είναι ο κανόνας».

Διαβάστε επίσης

Χριστίνα Βίδου: Παρέδωσε μαθήματα για μια όμορφη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου