Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Αρνούμαι αρκετές φορές να βγάλω φωτογραφίες με θαυμαστές»
Τηλεόραση

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Αρνούμαι αρκετές φορές να βγάλω φωτογραφίες με θαυμαστές»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Αρνούμαι αρκετές φορές να βγάλω φωτογραφίες με θαυμαστές»

Η ηθοποιός όταν δεν έχε διάθεση, προτιμά να μην υποκρίνεται

Δηλώσεις τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών πραγματοποίησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην»,

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις του Σασμού αλλά και στις δύσκολες σκηνές του, ενώ απάντησε και για τη δημοσιότητα και τις αντιδράσεις του κόσμου προς το πρόσωπό της.

«Δεν ισχύει ότι οι πιο δραματικές σκηνές που βλέπουμε είναι και οι πιο αστείες στα backstage», είπε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και πρόσθεσε: «Ελπίζω να μην δούμε άλλα θανατικά. Αλλά δεν ξέρω κι εγώ κάτι άλλο να σας πω».

Αναφορικά με το θέμα της αναγνωρισιμότητας, η ηθοποιός τόνισε: «Έχω έρθει κάποιες φορές σε αμηχανία, αλλά όχι σε δύσκολη θέση. Καμιά φορά μπορεί να μην έχεις διάθεση να μιλήσεις. Κι εγώ αρνούμαι αρκετές φορές να βγάλω φωτογραφίες με θαυμαστές. Κάποιες φορές δεν έχω όρεξη και δεν μπορώ να υποκρίνομαι στη ζωή μου».

Σασμός – Επεισόδιο 27

Η απώλεια του παιδιού της συντρίβει τη Θοδώρα, που βλέπει τα όνειρά της να καταστρέφονται για ακόμη μια φορά. Το πένθος πέφτει βαρύ στο σπίτι των Αγγελάκηδων. Η Καλλιόπη και ο παπάς προσπαθούν να συνεφέρουν τη Βασιλική, αλλά εκείνη, μετά το χαμό του Νικηφόρου, μοιάζει να έχει μπει πια σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει ποιος του στέλνει τα απειλητικά μηνύματα. Η Εύα και ο Αντρέας έρχονται όλο και πιο κοντά, διαμορφώνοντας σταδιακά μια ερωτική συμμαχία, από την οποία κανείς από τους δύο δεν θα μπορέσει να λοξοδρομήσει…

Διαβάστε ακόμα

Σασμός: Η χαμογελαστή φωτογραφία του Νικηφόρου μέσα στην… κάσα και το reunion με «Βασιλική» – «Μαθιό»