Χρήστος Φερεντίνος: «Θα έβλεπα το Deal με γυναίκα παρουσιάστρια – Θα νιώσω “κάπως” όταν βγει»
Τηλεόραση

Χρήστος Φερεντίνος: «Θα έβλεπα το Deal με γυναίκα παρουσιάστρια – Θα νιώσω “κάπως” όταν βγει»

Χρήστος Φερεντίνος: «Θα έβλεπα το Deal με γυναίκα παρουσιάστρια – Θα νιώσω “κάπως” όταν βγει»

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στο Πρωινό Σουσού για την επόμενη σεζόν

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και τον Νίκο Γεωργιάδη για το Deal που παρουσίαζε, τις εκπομπές του στον ΣΚΑΪ, τα νούμερα τηλεθέασης, την στάση των ΜΜΕ απέναντι του και την τηλεοπτική του καριέρα.

Αναφερόμενος στο Σάββατο με φίλους και τα νούμερα τηλεθέασης, είπε:

«Απολαμβάνω την εκπομπή ”Σάββατο με φίλους είναι σαν ένα σούπερ πάρτι. Η εκπομπή πάει πολύ καλά, θα συζητήσουμε με τον ΣΚΑΪ για το εάν θα πάρει το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν».

«Την Κυριακή το πρωί το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να δω τα νούμερα τηλεθέασης, είμαι νουμεράκιας. Είναι δυνατόν να είσαι στην τηλεόραση και να μην είσαι νουμεράκιας; Ξυπνάω και μόνος μου το πρωί όταν μου έρχονται τα νούμερα και βλέπω τι συμβαίνει. Αυτό το κάνω χρόνια τώρα, είναι εθιστικό.

Η διάθεσή μου επηρεάζεται από τα νούμερα τηλεθέασης, ξυπνάω και σηκώνομαι με άλλο κέφι αν είναι καλά τα νούμερα. Με πιάνει και το ενοχικό, τα ρίχνω και στους άλλους, όλα παίζουν και σε όλους. Τα νούμερα είναι μια πολύ συνθέτη διαδικασία και δεν είναι το ζητούμενο πάντα. Είναι δείκτης αλλά δεν είναι το πιο ουσιαστικό πράγμα και αυτό που κρίνει την αξία μας».

Για την στάση των ΜΜΕ απέναντι του, ανέφερε:

«Θεωρώ ότι τα ΜΜΕ μου έχουν φερθεί διακριτικά, επειδή συμπεριφέρομαι και εγώ με έναν ανάλογο τρόπο. Είμαι ευχαριστημένος, έχω δεχτεί και κακές κριτικές όμως. Μου έχει συμβεί να πάρω τηλέφωνο και να διαμαρτυρηθώ για ένα ρεπορτάζ που ήταν ψεύτικο και κακόβουλο. Δεν έχει και νόημα όμως γιατί από τη στιγμή που βγει, αν βγει το κακό το σχόλιο άντε να το μαζέψεις. Θα με πειράξει ένα σχόλιο για την προσωπική μου ζωή γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που την εκθέτω στην κοινή θεα. Είμαι λίγο στη σκιά σε κάποια πράγματα».

Επίσης αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του καριέρα, τι είπε:

«Πολλές φορές μου έχουν πει να επαναφέρω τις φάρσες. Μου το έχουν προτείνει από πολλά κανάλια και διάφορες πλευρές δεν είναι κάτι ξεχασμένο. Δεν το έχω κάνει, δεν ξέρω αν θα το κάνω και αν το κάνω δεν θα ενημερώσω κανέναν γιατί δεν πρέπει να το ξέρει κανένας, οι φάρσες είναι εντελώς μυστικές για να έχουν νόημα».

«Δεν ενοχλήθηκα από τα σχόλια που έγιναν πέρυσι για την τηλεοπτική μου μεταγραφή, απλά δεν μου άρεσε που την θεωρούσαν δεδομένη γιατί ήταν υπό συζήτηση. Ήταν ρίσκο αυτό που έκανα όπως και όλα όσα κάνουμε. Το Deal είναι κάτι που κάνω και έχω αγαπήσει τόσα χρόνια αλλά αισθανόμουν ότι ήθελα να κάνω και κάτι διαφορετικό.

Θα έβλεπα το Deal με γυναίκα παρουσιάστρια, θα έχει ενδιαφέρον. Είναι λογικό αργότερα να υπάρξει σύγκριση με εμένα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει το και να μην νιώσω κάπως, από την άλλη ξέρω ότι είμαι “γεμάτος”».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: